Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία της επιβατικής κίνησης στο λιμάνι Παροικίας για το έτος 2021

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πλήρη αβεβαιότητα και το χάος που επικρατούν στο Καζακστάν, όπου η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου, καθώς μεγάλες πόλεις συγκλονίζονται από μαζικές διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης, περιγράφει στο κεντρικό δελτίο του ΟΡΕΝ ο ομογενής σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι διαδηλώσεις συνεχίζονται, παρ' όλο που ο προσωρινός πρωθυπουργός πρακτικά μηδένισε την τιμή του υγροποιημένου αερίου - 15η στον κόσμο στα αποθέματα φυσικού αερίου η χώρα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 43.386, εκ των οποίων 69 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2022 17:30

Αναβολές σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο

Μετά την ομοσπονδία μπάσκετ που ανέβαλε όλα τα πρωταθλήματα της, η ΕΠΟ προχώρησε στην αναβολή των αγώνων της Γ Εθνικής και όλων των κατηγοριών του ποδοσφαίρου γυναικών.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μία πιθανή παρενέργεια σε ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τη μετάλλαξη Όμικρον του κορονοϊού, εξετάζουν ειδικοί. Ο λόγος για την υπνική παράλυση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα ΣΥΝ.ΚΑ ανακοίνωσαν τους νικητές του μεγάλου διαγωνισμού «Χριστούγεννα στην πρίζα».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Λάγνης ή αλλιώς Χρήστος Πανοηλίας, μας προσκαλεί να γίνουμε φορείς της πίστης, της ελπίδας, της ευθύνης, της αγάπης και του φωτός μέσα από το νέο του τραγούδι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την 04-01-2022 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 52χρονος αλλοδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos