Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr
Σήμερα από τις 11.00 το πρωί ξεκινάει η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για το νέο «πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα για 2.260 άτομα σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου (Υπηρεσίες Υποδοχής και Ταυτοποίησης -ΥΠΥΤ)» της ΔΥΠΑ.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ενεργοποιημένο είναι εδώ και μερικές ημέρες το σύστημα των ηλεκτρονικών ραντεβού στον προσωπικό γιατρό, μια διαδικασία εύκολη και γνώριμη για όλους, καθώς με τον ίδιο τρόπο κλείστηκαν τα ραντεβού για τον εμβολιασμό κατά της Covid-19.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντονη ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στο σχόλιό της για τα όσα είπε ο Γιώργος Τσίπρας στον Άδωνι Γεωργιάδη, στον τηλεοπτικό «αέρα» αναφορικά με δημοσίευμα των Financial Times για την ελληνική οικονομία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η φοροδιαφυγή αποτελεί διαχρονικά ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, την οποία η εκάστοτε κυβέρνηση προσπαθεί να την περιορίσει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Αθήνα του σήμερα, μετά το μεγάλο κύμα της πανδημίας και μέσα στην ενεργειακή κρίση, έξι άντρες εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, με μόνο κοινό το ότι μένουν στην ίδια γειτονιά, έχουν μείνει άνεργοι…: Αυτοί αποτελούν τα κεντρικά πρόσωπα του έργου «Άντρες με τα όλα τους» που ανεβαίνει στο θέατρο «Βέμπο», στις 4 Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 01:10

Τζακ ποτ στο Τζόκερ την Κυριακή

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι 7, 30, 33, 38, 44 και 6

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραδίδονται τη Δευτέρα (10/10) στο επιβατικό κοινό οι τρεις νέοι σταθμοί του Μετρό στον Πειραιά, «Μανιάτικα», «Πειραιάς» και «Δημοτικό Θέατρο», με τους οποίους προβλέπεται ημερήσια αύξηση της συνολικής επιβατικής κίνησης στο δίκτυο του μετρό κατά 132.000 επιβάτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαρωτικές αλλαγές στον τρόπο προσλήψεων στο Δημόσιο φέρνει ο μεγάλος πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αναμέτρηση Άρσεναλ – Λίβερπουλ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos