Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 - Psts.gr

Ομαλή, εύρυθμη και πάνω από όλα ασφαλής αναμένεται να είναι εφεξής η διέλευση οχημάτων στην Περιφερειακή οδό της πρωτεύουσας της Πάρου καθώς το έργο ασφαλτόστρωσης, ολοκληρωμένο πια, παραδίδεται στον παριανό λαό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τα τελευταία χρόνια καταφέραμε με τα σωματεία μας να αλλάξουμε την εικόνα για το άθλημα μας. Πλέον και στην Ελλάδα το Μουάιτάι είναι ο Βασιλιάς του ρινγκ και η δουλειά των προπονητών και των παραγόντων φαίνεται ότι αποδίδει

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πλησιάζει η ώρα για την πληρωμή της πρώτης δόσης του επιδόματος θέρμανσης με χιλιάδες δικαιούχους να λαμβάνουν ως προκαταβολή ολόκληρο το ποσό της περσινής επιδότησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χιλιάδες Τούρκοι διαδήλωσαν κατά της καταδίκης του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, και την απαγόρευση πολιτικής δραστηριότητας που του επιβλήθηκε, με επικρίσεις κατά της κυβέρνησης έξι μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές που αναμένεται να αποτελέσουν μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές προκλήσεις του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η περίπτωση ενός άνδρα από τη Νότια Αφρική παραπέμπει στην ιστορία της ραδιοφωνικής εκπομπής του 1938 με τον «πόλεμο των κόσμων» του Όρσον Γουέλς, αφού άθελα του προκάλεσε τεράστιο πανικό για «εξωγήινους» που εντοπίστηκαν σε παραλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την άρση της ασυλίας της Εύας Καϊλή και της Μαρίας Σπυράκη ζήτησε ο Ευρωπαίος Γενικός Εισαγγελέας, στο πλαίσιο ερευνητικής έκθεσης που αφορά «υπόνοια απάτης» σε σχέση με τη διαχείριση της βουλευτικής αποζημίωσης και τις αμοιβές των βοηθών τους στην Ευρωβουλή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομιλία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου στην 12η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, στη Ρόδο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην πλήρη διαχείριση της Lamda Development περνά κι επισήμως από τις αρχές του νέου έτους το «McArthurGlen Designer Outlet Athens»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

δυνατός ο ορισμός αγώνα για κανένα τμήμα του συλλόγου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένοντας την απόφαση της ΕΠΟ Για την τιμωρία η ΑΕ Πάρου ετοιμάζεται για το τελευταίο ματς του 2022, στο Καμάρι με τον ΑΣ.Σαντορίνης το Σάββατο 17/12 στις 19.00.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos