Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 - Psts.gr

Ακτινοβολεί στο εξωτερικό η νοστιμιά της παράδοσης που εκπέμπεται από την ελληνική κουζίνα. Η επιβράβευση για τις γεύσεις της έρχεται και πάλι μέσα από παγκόσμια κατάταξη, που παρουσιέζεται στον ιστότοπο Τasteatlas, και όπου η ελληνική κουζίνα καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια γυναίκα 60 ετών έχασε τη ζωή της νωρίς το βράδυ της Πέμπτης όταν έπεσε στις ράγες του ηλεκτρικού σε απόσταση 200 μέτρων από τον σταθμό στα Πευκάκια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χριστούγεννα με θερμοκρασίες καλοκαιριού… είχαμε καιρό να ζήσουμε!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τζακ ποτ στην κλήρωση (2535) του Τζόκερ που έγινε την Πέμπτη (22/12) για τουλάχιστον 1.493.000 ευρώ

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την προφυλάκιση της Εύας Καϊλή αποφάσισε το προδικαστικό συμβούλιο των Βρυξελλών για το σκάνδαλο Qatargate.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Νανοσωματίδια χρυσού που ξεθαμπώνουν τις διαφανείς επιφάνειες και όχι μόνο, φέρουν την υπογραφή του διακεκριμένου Έλληνα επιστήμονα της διασποράς, Δήμου Πουλικάκου. Στο Dnews δίνει την πρώτη του συνέντευξη σε ελληνικό μέσο
Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Ο τουρισμός αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας και το μεγαλύτερο τμήμα του ΑΕΠ της. Τους τελευταίος 10 μήνες, έχει σημειωθεί ραγδαία αύξηση των επισκεπτών, πράγμα, που επηρεάζει θετικά συνολικά την ελληνική οικονομία.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα Super markets Μασούτης σας κάνουν δώρο τις αγορές σας (σε πόντους).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε ο ΕΟΔΥ την πρώτη έκθεση επιτήρησης των ιογενών λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος σε συνδυασμό με την πορεία διασποράς του κορονοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηυπηρεσία βραχυχρόνιας μίσθωσης καταλυμάτων Airbnb πρέπει να κοινοποιεί πληροφορίες από τις συμβάσεις μισθώσεων στις φορολογικές αρχές και να παρακρατεί φόρο με βάση το εθνικό φορολογικό καθεστώς, σύμφωνα με σημερινή απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos