Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 - Psts.gr

 Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ: Έως και τις 7 Ιουνίου έχουν καταγραφεί συνολικά 577 κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων σε 18 χώρες της Ευρώπης, καθώς και 437 κρούσματα σε 10 χώρες εκτός Ευρώπης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι βουλευτές της ΕΕ υποστήριξαν την απαγόρευση πώλησης νέων αυτοκινήτων που καταναλώνουν ορυκτά καύσιμα από το 2035 στην Ευρώπη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία δυσάρεστη εξέλιξη περιμένει τον Μαθιό την ημέρα του γάμου του, στη σειρά Σασμός. Η Βασιλική πετάει στα σύννεφα και όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη ημέρα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών με θέμα «Σύστημα στοχοθεσίας, αξιολόγησης και ανταμοιβής για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της δημόσιας διοίκησης και άλλες διατάξεις για το ανθρώπινο δυναμικό του δημοσίου τομέα»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τη Μύκονο, το βράδυ της Τρίτης 7 Μαίου, ο Greek Freak, Γιάννης Αντετοκούμπο, είπε να πάρει μια γεύση από Πάρο! Έφθασε στο νησί με το σκάφος του κ. Παπαλέκκα, και εθεάθη να δειπνεί στο διάσημο εστιατόριο Barbarossa στο λιμανάκι της Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευκαιρία να κινήσουν τα οχήματα τους γλιτώνοντας το υψηλό κόστος των τελών κυκλοφορίας έχουν οι ιδιοκτήτες ΙΧ που έχουν θέσει σε ακινησία τα οχήματα τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντυπωσιακή είναι η αύξηση που καταγράφεται στις αεροπορικές αφίξεις τουριστών στο νησί της Πάρου κατά τον φετινό Μάιο, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Αεροδρομίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις βασικές πτυχές του νέου ολοήμερου σχολείου παρουσίασε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως στο συνέδριο για το δημογραφικό ζήτημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Σημαντική μελέτη με θέμα «Δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα: Προκλήσεις και προτάσεις πολιτικής» παρουσίασε σήμερα ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ, Νίκος Βέττας, σε συνέδριο με θέμα το «Δημογραφικό 2022 - Η Μεγάλη Πρόκληση».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos