Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 - Psts.gr

Τα πλοία στο λιμάνι της Πάρου, το πρωί του Δεκαπενταύγουστου με παρατεταμένους, ηχηρούς, εορταστικούς συριγμούς απέδωσαν τιμές στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή την ώρα που πραγματοποιούνταν η λιτάνευση της Ιερής και Θαυματουργής Εικόνας της Παναγίας στην Παροικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δηλώσεις στην κάμερα του psts.gr έκαναν από την Πάρο ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο που βρέθηκαν για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Παναγίας Εκατονταπυλιανής, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας, ο βουλευτής κ. Γιάννης Βρούτσης και ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος. Δείτε τι μας είπαν:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορύφωση του «Πάσχα του καλοκαιριού» ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο και στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής τελέστηκε το πρωί της Δευτέρας Πανηγυρικό Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φιλαδελφείας κ. Μελίτωνος και συλλειτουργούντων των προσκεκλημένων Αγίων Αρχιερέων μετά του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί να βρισκόμαστε στην «καρδιά» του Αυγούστου, ωστόσο το στοίχημα συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον! Τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει και οι επιλογές που έχουμε για σήμερα είναι αρκετές.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 15:12

Στοίχημα: Με την ποιότητα της Ατλέτικο

Έπειτα από ένα σαββατοκύριακο πλούσιο σε δράση και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, οι ρυθμοί πέφτουν στο κουπόνι της Δευτέρας (15/08), ωστόσο το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Χρονικό «παράθυρο» μέχρι τις 29 Αυγούστου έχουν προκειμένου να κάνουν αίτηση για το Fuel Pass 2 οι δικαιούχοι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρωθυπουργός παρέστη στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στη λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας και στις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού του καταδρομικού «Έλλη».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις πρώτες τους καλοκαιρινές διακοπές ως παντρεμένοι απολαμβάνουν, Ορφέας Αυγουστίδης και Γεωργία Κρασσα. 

Κατηγορία LIFESTYLE

Προκλήσεις από τους Τούρκους σημειώθηκαν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, με πτήσεις μαχητικών πάνω από τα νησιά του Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί να μην είστε gamer, αλλά σίγουρα περνάτε πάνω από 6 ώρες την ημέρα μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή, ή μπροστά από την τηλεόραση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos