Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 12:05

Συλλήψεις σε Θήρα και Νάξο

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στη Νάξο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με 6 αθλητές, 3 αγόρια και 3 κορίτσια, που συνοδεύτηκαν από την προπονήτρια τους Μαρία Τσουκνίδα, έλαβε μέρος το τμήμα Κλασικού Αθλητισμού του ΑΟ Πάρου στους 35ους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στη φιλόξενη Λέρο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 11:43

Πάρος: Μουσική εκδήλωση στο ΕΠΑΛ

Μουσική εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Πάρου, με αφορμή την ανακαίνιση της αίθουσας του ΕΠΑ.Λ. ΠΑΡΟΥ το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 20:30.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι συντριβές συνεχίζονται και μετά τον Μαρπησσαικό στη Σαντορίνη, ήλθε νέα επτάρα για τον ΑΟ Πάρου στη Νάξο, όπου διασύρθηκε με 7-0 από τομ Πανναξιακό.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τρελαίνομαι που δεν με αντιμετωπίζουν σαν την Cardi B αλλά σαν την Camilla (λεπτομέρεια: αυτό ήταν το όνομά μου ως στρίπερ)» έγραψε η 32χρονη τραγουδίστρια.

Κατηγορία LIFESTYLE

Το μέλος του πληρώματος τραυματίστηκε στο χέρι κατά τη διαδικασία πρόσδεσης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 14 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ το ντέρμπι πρωτιάς με την Αγγλία - Το ξέσπασμα του Γιοβάνοβιτς και τα δάκρυα του Γιαννούλη για τον Μπάλντοκ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα όσα συνέβησαν το Σάββατο στη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που αποφάσισε τον αποκλεισμό της υποψηφιότητάς του σχολιάζει με νέο βίντεο που ανέβασε στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης, το πρωί της Δευτέρας (14.10.24), δίνοντας ραντεβού στο συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 11:13

Θαλάσσια διακομιδή ασθενή από την Ίο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, από το λιμάνι της Ίου στο λιμάνι της Νάξου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V» Ν.Ν. 67 ένας 75χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κοινή ανακοίνωση των Υπουργείων Υποδομών και Μεταφορών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, διευκρινίζονται οι όροι για την έκδοση άδειας κυκλοφορίας στο δακτύλιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos