Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αναφορές στον Κωνσταντίνο Καραμανλή - Ανάπτυξη και αύξηση μισθών στις προτεραιότητες της επόμενης τριετίας - Τι είπε για τα ελληνοτουρκικά - «Απαράδεκτες οι θέσεις Ερντογάν για το Κυπριακό» - Όσα είπε για βία ανηλίκων και κινητά στα σχολεία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της χώρας αναγνώρισε τη σπουδαία προσφορά του και τον τίμησε με τις ύψιστες ακαδημαϊκές διακρίσεις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βελτιώσεις αναβάθμισης για την καλύτερη λειτουργία της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων του ΕΠΑΛ στην Παροικία, πρόκειται να υλοποιηθούν, με ορισμένες μάλιστα να πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες - Νωρίτερα εστάλησαν μηνύματα για εκκενώσεις οικισμών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου της 30ης Σεπτεμβρίου, συζητήθηκε με εισηγητή τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Π κ. Γεώργιο Μπαφίτη το ζήτημα της προτεινόμενης αλλαγής της τιμολογιακής πολιτικής στο νερό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, συζητήθηκε με εισηγητή το Δήμαρχο Πάρου κ. Κων/νο Μπιζά το θέμα της εκπόνησης μελέτης για την εγκατάσταση φωτεινών σηματοδοτών στην Παροικία και συγκεκριμένα στη διασταύρωση "πρώην Γκίκα" (Νικολάου Στέλλα με Αγ. Θεοκτίστης).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαν βόμβα "έσκασε" στην Πάρο η είδηση ότι ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βατίστας Ρούσσος, παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του εξηγώντας σε επιστολή του το λόγο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η θητεία από αγγαρεία πρέπει να μετατραπεί σε μια θητεία με ουσία» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας – Τι περιλαμβάνουν οι αλλαγές

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos