Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Συνεχίζεται η βραδιά-θρίλερ στο ΠΑΣΟΚ. Στο 91,7% των εκλογικών τμημάτων, τα επίσημα αποτελέσματα δείχνουν πρωτιά Ανδρουλάκη και μάχη Δούκα-Γερουλάνου για τη β' θέση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή μάχη δίνεται για τη δεύτερη θέση στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, καθώς ο Χάρης Δούκας προηγείται με μόλις 5.000 ψήφους έναντι του Παύλου Γερουλάνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πώς διαμορφώνεται η σειρά κατάταξης των υποψηφίων με καταμετρημένες τις ψήφους στο 90,73% των εκλογικών τμημάτων και 259. 084 ψηφίσαντες -

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα ταξιδέψουν με το ερευνητικό σκάφος "Άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος" και θα φιλοξενηθούν στη βουλγαρική βάση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται η βραδιά-θρίλερ στο ΠΑΣΟΚ. Στο 88,5% (σε 249.680 ψηφίσαντες) των εκλογικών τμημάτων, τα επίσημα αποτελέσματα δείχνουν πρωτιά Ανδρουλάκη και μάχη Δόυκα-Γερουλάνου για τη β' θέση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είχαν τις ευκαιρίες τους και οι δύο ομάδες αλλά δεν βρήκαν δίχτυα - Στο -2 από την κορυφή ο Ολυμπιακός, στο -7 ο ΠΑΟ - Αναγκαστική αλλαγή ο Ιωαννίδης στο 44'

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ σήμερα είναι οι 4 5 9 22 34 και τζόκερ ο αριθμός 6.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γενικά αίθριος θα είναι τη Δευτέρα ο καιρός και μόνο στα ανατολικά προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές τις πρώτες πρωινές ώρες στη Θράκη και μέχρι νωρίς το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς στις βόρειες Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα στο ΠΑΣΟΚ στο 63% των εκλογικών τμημάτων και το 46% των ψηφοφόρων, δόθηκαν πριν από λίγο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο κορμός του νέου επιδόματος και το… μπόνους ανταποδοτικότητας. Ποιοι τυχεροί θα λαμβάνουν σημαντικά υψηλότερο ποσό. Ποιοι θα δουν τις προϋποθέσεις να αυστηροποιούνται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos