Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 - Psts.gr

O Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την υποστήριξη του Δήμου Πάρου, της Κοινότητας Νάουσας Πάρου, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ)οργανώνει, σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Όμιλο Γυμνασίου Τήνου, δράση γνωριμίας και εξοικείωσης με το σκάκι, την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024(ώρες 11:00-14:00), σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αίρονται από σήμερα (19/08) τα μέτρα στις μετακινήσεις για τη σφαγή ζώων σε όσες περιφέρειες δεν εντοπίστηκαν κρούσματα πανώλης, ενώ σε ισχύ παραμένουν οι περιορισμοί στις μετακινήσεις αιγοπροβάτων για πάχυνση, αναπαραγωγή και προς θερινούς βοσκοτόπους μέχρι την Παρασκευή 23 Αυγούστου όταν και θα επαναξιολογηθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα και θα καθοριστούν στοχευμένες δράσεις για τον έλεγχο και την εκρίζωση της πανώλης των μικρών μηρυκαστικών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μείωση 9,16% σημειώθηκε στην ετήσια ενεργειακή – ηλεκτρική κατανάλωση των υποδομών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (Κεντρικό Κτήριο Υπουργείου, Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, Λιμεναρχεία, Επισκευαστικές Μονάδες, cold - ironing σκαφών του Λιμενικού Σώματος κ.ά.), την περίοδο 2022 - 2023.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέχρι τις 3 Οκτώβρη έχουν προθεσμία οι πολίτες που θέλουν να ενταχθούν στο κοινωνικό τιμολόγιο για φθηνότερο ρεύμα. Πρόκειται για μεγάλο χρονικό περιθώριο προκειμένου κανείς ενδιαφερόμενος να μην χάσει την προθεσμία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πλοίαρχοι στις δύο περιπτώσεις συνελήφθησαν και κρατήθηκαν με τη διαδικασία του αυτόφωρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λήγει σήμερα 23:59 η υποβολή αιτήσεων για την ένταξη στο Μητρώο Αναπληρωτών Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών για τις εκπαιδευτικές μονάδες της ΔΥΠΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήταν εγκλωβισμένο σε απόκρημνη περιοχή - Το όνομα που του έδωσαν και τι σημαίνει - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας νεκρός και έξι αγνοούμενοι είναι ο νεότερος τραγικός απολογισμός από το ναυάγιο του ιστιοφόρου γιοτ Bayesian, μήκους 56 μέτρων, που μετέφερε 22 ανθρώπους και βυθίστηκε τα ξημερώματα προς Δευτέρα (19.08.24) ανοικτά του Παλέρμο της Σικελίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η φορολόγηση και η συμπλήρωση των δηλώσεων του ΦΠΑ θα βασίζονται εξ ολοκλήρου στα στοιχεία που έχουν καταγραφεί στο myDATA, χωρίς καμία δυνατότητα παρέκκλισης ή τροποποίησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos