Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 - Psts.gr

Ερχονται μειώσεις φόρων και τεκμηρίων, μέτρα αύξησης του καθαρού εισοδήματος, νέα μείωση ασφαλιστικών εισφορών και αλλαγές σε εξωδικαστικό αλλά και πρόσθετα μέτρα προστασίας της κατοικίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 10:19

Αποβίβαση ασθενούς από Κ/Ζ στη Σύρο

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σύρου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ότι μια 58χρονη αλλοδαπή (υπήκοος Αυστρίας) επιβάτιδα ενός κρουαζιερόπλοιου (Κ/Ζ) σημαίας Μπαχάμες, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή νότια της Σύρου, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρχισαν τα όργανα για όσους έχουν «ξεχάσει» να πληρώσουν τα ετήσια Τέλη Κυκλοφορίας.   

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

METRON Sustainable Tourism Powered By SETE: Ένα πρόγραμμα εθελοντικό, εκπαιδευτικό, συνεργατικό που αξιοποιεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία του ΣΕΤΕ, του ΙΝΣΕΤΕ και της Marketing Greece, και προάγει την αρχή της αυτορρύθμισης του κλάδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

David Mayer De Rothschild. Ποιος είναι ο Billionaire, που αποκαλούν μελλοντικό παγκόσμιο ηγέτη και γιατί θα επισκεφτεί την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Σαντορίνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΕΚΤΕΡ ΑΕ ανακοίνωσε ότι με την από 26/9/2024 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας αποφασίστηκε η έναρξη της διαδικασίας συγχώνευσης της ΕΚΤΕΡ με απορρόφηση της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ - ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, με αφορμή τον φετινό εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΗΠΚ), με θέμα «Ανιχνεύοντας Διαδρομές, Δίκτυα και Δεσμούς στην Πολιτιστική Κληρονομιά», και σε συνεργασία με το ιστορικό σωματείο της Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων, οργανώνει, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024, δύο διαδοχικές περιηγήσεις (ώρες 11:00 & 12:30), στο Α΄Κοιμητήριο Δήμου Αθηναίων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 08:14

Θαλάσσια διακομιδή ασθενή από την Τήνο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν η παρακάτω διακομιδή ασθενή, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις μεσημβρινές ώρες χτες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Τήνου για τον τραυματισμό ενός αλλοδαπού επιβάτη (υπήκοος Αυστραλίας) ενός επιβατηγού-οχηματαγωγού-ταχύπλοου (Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ) πλοίου, στο λιμάνι της Τήνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos