Νίκες για τους δρομείς του ΑΟΜυκόνου

30 Απριλίου 2018 12:12

Ο Γιώργος Μίνο ολοκλήρωσε με επιτυχία τον πρώτο του μαραθώνιο και με 2 ώρες 36.55 και κατέκτησε άνετα την πρώτη θέση στο μαραθώνιο της Ρόδου.


Στον ίδιο αγώνα, αλλά στον ημιμαραθώνιο πήρε μέρος ο Ματθαίος Ματζιάρ ο οποίος τερμάτισε επίσης πρώτος με 1 ώρα 06 λεπτά και 16 δεύτερα
Ημιμαραθώνιο, αλλά στο Αμβούργο έτρεξε και ο τρίτος αθλητής του ΑΟΜυκόνου, ο Δήμος Μαγγίνας ο οποίος τερμάτισε 2ος με 1 ώρα 7 λεπτά και 12 δεύτερα και φαίνεται ότι εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου, ο δεύτερος αθλητής του συλλόγου μετά τον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ που θα πάρει μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Τέλος, η Ελευθερία Πετρουλάκη αγωνίστηκε στο Run Greece του Hρακλείου και με 18.08 στα 5.000 μέτρα πήρε άνετα την πρώτη θέση
Οι τέσσερις αυτοί αθλητές μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του ΑΟΜυκόνου θα αγωνιστούν στις 12 και 13 Μαϊου, στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου στη Ρόδο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

araxova mini