H Πάρος… παίζει Beach Handball

16 Μαϊος 2019 17:16

Διεθνές τουρνουά με την συμμετοχή Ελλάδας, Γαλλίας, ΗΠΑ, το διάστημα 18-23 Ιουνίου

Η Επιτροπή Beach Handball της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει την διεξαγωγή διεθνούς τουρνουά Γυναικών στο νησί της Πάρου με την υποστήριξη του Δήμου Πάρου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το event θα διεξαχθεί το διάστημα 18-23 Ιουνίου 2019 και θα συμμετέχουν η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Εθνική Γυναικών της Ελλάδας, η υπερδύναμη του αθλήματος Γαλλία και η διοργανώτρια των World Beach Games, Εθνική ομάδα των ΗΠΑ, σε μία από τις σπάνιες επισκέψεις της στην χώρα μας, σε οποιοδήποτε άθλημα.

Το διεθνές τουρνουά θα αποτελέσει το βασικό τεστ της Εθνικής μας ομάδας πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στη Πολωνία (1-8 Ιουλίου 2019).

Η ΟΧΕ θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την συνεργασία και στήριξη τους, τον Δήμαρχο Πάρου Μάρκο Κωβαίο, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Εμμανουήλ Μαλαματένιο, τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos