Πάρος: Τελετή Έναρξης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιστιοσανίδας Slalom 2019 στην Παροικία

09 Ιουλίου 2019 16:01

Το κορυφαίο ναυταθλητικό γεγονός του 2019 σε πανευρωπαϊκό επίπεδο φιλοξενείται στην Πάρο! Πρόκειται για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοσανίδας Slalom Ανδρών και Γυναικών το οποίο θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Paros Kite Club στην Πούντα από τις 8 έως τις 13 Ιουλίου.

Η Τελετή Έναρξης του Πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους στην Παροικία το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιουλίου. Δεκάδες αθλητές και αθλήτριες από 14 χώρες, επίσημοι αλλά και παράγοντες του αθλήματος ήταν όλοι εκεί για να σημάνουν την έναρξη του πιο συναρπαστικού Πρωταθλήματος της κατηγορίας Slalom η οποία αποτελεί τη δημοφιλέστερη αγωνιστική κλάση του Windsurf!
Υπενθυμίζεται ότι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συνδιοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ιστιοσανίδας Ταχύτητας και Slalom, τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου και τον Δήμο Πάρου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.



 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos