Λιγκ Καπ βόλεϊ ανδρών: Ο Παναθηναϊκός πήρε το τρόπαιο νικώντας στο «χρυσό σετ» τον Ολυμπιακό!

19 Φεβρουαρίου 2020 21:24

Με ψυχή... χιλίων λεόντων, ο Παναθηναϊκός νίκησε στο «χρυσό σετ» τον Ολυμπιακό στο Μαρούσι και κατέκτησε το Λιγκ Καπ βόλεϊ ανδρών.

Αγώνας... καρμπόν με τον πρώτο τελικό του Ρέντη έγινε σήμερα στο Μαρούσι. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 2-0 και εκεί που πίστεψε ότι θα σηκώσει άνετα την κούπα, ήπιε το πικρό ποτήρι της ανατροπής και ηττήθηκε με 2-3. Όλα κρίθηκαν στο... φώτοφινις. Δηλαδή, το «χρυσό σετ». Εκεί οι γηπεδούχοι έδειξαν να ξυπνούν εκ νέου και έφτασαν να επικρατήσουν με 15-13, κατακτώντας το Λιγκ Καπ βόλεϊ ανδρών.

Ούτε ένα τρόπαιο τα τελευταία δέκα χρόνια στο βόλεϊ, αλλά τώρα το «τριφύλλι» επέστρεψε δυναμικά ως αποτέλεσμα των επενδύσεων που γίνονται τα τελευταία χρόνια στα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου. Οι «πράσινοι» που είχαν κάνει μια επική ανατροπή στο πρώτο παιχνίδι στου Ρέντη, σήμερα παραλίγο να υποστούν μια αντίστοιχη.
Το ματς

Στο κατάμεστο κλειστό του Αμαρουσίου, στον Άγιο Θωμά, 900 φίλοι του Παναθηναϊκού δεν σταμάτησαν να φωνάζουν για την ομάδα τους, δίνοντας μεγάλη ώθηση για τη νίκη. Το πρώτο σετ έμοιαζε με εύκολη διαδικασία για τους γηπεδούχους, ενώ στο δεύτερο οι Πειραιώτες παραλίγο να κάνουν την ανατροπή και να το κάνουν δικό τους, αλλά το άγχος τους κατέβαλλε και εν τέλει κατέληξε και αυτό στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, στη συνέχεια, τα πράγματα άλλαξαν κατά πολύ. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι ομάδα φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και με μέταλλο νικητή. Πλήρωσαν τον Παναθηναϊκό με το ίδιο ακριβώς νόμισμα. Κάνοντας δηλαδή μια επική ανατροπή. Την ώρα που οι «πράσινοι» προηγούνταν με 2-0, οι Πειραιώτες έκαναν μια μεγάλη ανατροπή εκμεταλλευόμενοι την χαλαρότητα που επέδειξαν οι γηπεδούχοι. Με μεγάλη μαχητικότητα, ο Ολυμπιακός πήρε τα τρία επόμενα σετ με... άνετο σκορ μάλιστα και οδήγησε τον τελικό στο «χρυσό» σετ καθώς ισοφάρισε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Εκεί έγινε ξανά μια επική μάχη. Οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ μέχρι να κάνει ένα ξέσπασμα ο Παναθηναϊκός και να περάσει μπροστά διατηρώντας το προβάδισμα ως το τέλος με αποτέλεσμα να στεφθεί Κυπελλούχος Ελλάδος!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-3

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos