Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 - Psts.gr

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 18:56 το απόγευμα της Τρίτης (10/4) στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Αστυπάλαιας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι αθλητές, οι προπονητές και ολόκληρη η οικογένεια του ΑΜΕΣ Νηρέα, εκφράζουν την βαθειά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον χαμό της αγαπημένης μας Δήμητρας Μοστράτου. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον σύζυγο και τα παιδιά της, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Συλλόγου μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινκόγκνιτο επίσκεψη πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες στην Πάρο, πασίγνωστος Έλληνας τραπεζίτης που περνά τις διακοπές του Πάσχα στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο 18χρονος νεαρός που τραυματίστηκε από κροτίδα την Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου στην Πάρο και διακομίσθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα και συγκεκριμένα το νοσοκομείο ΚΑΤ, υποβάλλεται σήμερα Τρίτη σε εγχείρηση σε άλλο νοσοκομείο όπου και μεταφέρθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη του Πάσχα σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς είναι εμπλουτισμένο με τους επαναληπτικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ υπάρχουν κι αρκετές αναμετρήσεις από τις "μικρές" κατηγορίες της Αγγλίας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 07-04-2018 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σύρου-Ερμούπολης, 55χρονος ημεδαπός ο οποίος όπως διαπιστώθηκε διατηρούσε-εξέτρεφε οικόσιτα ζώων έχοντας περιορίσει με ακατάλληλο τρόπο (παστούρωμα) την κινητικότητα τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 06-04-2018 εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς τoυ Αστυνομικού Τμήματος Πάρου κλοπή και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου και 16χρονής, ημεδαπών, οι οποίοι το χρονικό διάστημα από 25/28-12-2017 αφαίρεσαν χρήματα από παγκάρι παρεκκλησίου σε χωριό της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν το διήμερο 07 και 08.04.2018 στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο υπήκοοι Βιετνάμ ηλικίας 27, 2ετων, δυο υπήκοοι Σομαλίας ηλικίας 18, 26 ετών, και δυο υπήκοοι Αφγανιστάν ηλικίας 23 και 34 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tο ψυχολογικό αρχέτυπο του νεκρού μεγάλου ψαριού δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη έχει σκορπίσει στο νησί της Πάρου, η τραγική είδηση του τραυματισμού ενός 18χρονου νέου παιδιού από κροτίδα τη Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos