Είχαν δύναμη, θέληση και πάθος και κέρδισαν την κούπα! (Βίντεο + Φωτό)

18 Μαρτίου 2018 01:31

O αγώνας του τελικού του Final 4 στο μπάσκετ Κορασίδων μεταξύ Α.Ο Ερμούπολης και ΤΑΚ Περιστεριώνα που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 17 Μαρτίου στη Μάρπησσα Πάρου, ήταν αντάξιος ενός μεγάλου τελικού!

Θεαματικός, αμφίρροπος, γεμάτος ανατροπές στο σκορ και ένταση, ο σπουδαίος αγώνας ανέδειξε νικήτρια την ομάδα της Τήνου με σκορ 49 – 37. Οι Κορασίδες του ΤΑΚ Περιστεριώνα, εντυπωσίασαν με το πάθος, τη θέληση και το δυναμισμό τους στο τερέν και κατόρθωσαν τελικά να σηκώσουν την πολυπόθητη κούπα της Πρωταθλήτριας Ομάδας των Κυκλάδων!


Τα κορίτσια πίστεψαν στη νίκη και τα κατάφεραν! Ρίχτηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένες να κερδίσουν και πήραν το ματς! Κατάφεραν να γυρίσουν στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι «κλέβοντας» τελικά τη νίκη από τις Συριανές έχοντας παράλληλα, ως «έκτο παίκτη», μια πολύ δραστήρια εξέδρα Τηνιακών που τις εμψύχωνε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα!

Στην κορυφαία λοιπόν θέση των Κυκλάδων, φιγουράρει από σήμερα η ομάδα ΤΑΚ Περιστεριώνας, με δεύτερη την ομάδα Α.Ο Ερμούπολης και τρίτη την Α.Ο Πάρου. Μετά τη λήξη του τελικού έγιναν οι απονομές στις νικήτριες ομάδες. Συγχαρητήρια λοιπόν στις Κορασίδες των Κυκλάδων για την προσπάθεια και την επιτυχία τους!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos