Με μεγάλες συγκινήσεις ολοκληρώθηκε ο 50ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου!

06 Ιουνίου 2017 16:19

Με μεγάλες συγκινήσεις ολοκληρώθηκε ο 50ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου. Η τελευταία μέρα επιφύλασσε αρκετό αέρα προσφέροντας μάχες μεταξύ των σκαφών.

Τα πληρώματα διένυσαν 13 ναυτικά μίλια με αφετηρία τη χώρα της Άνδρου και τερματισμό το Δύσβατο, το στενό μεταξύ Άνδρου και Τήνου. Τα σκάφη πήραν εκκίνηση από τη χώρα της Άνδρου και καβατζάρισαν την σημαδούρα η οποία βρισκόταν στην περιοχή Θεοτόκω βάζοντας ύστερα πλώρη για το Δύσβατο.

Υστέρα από μία απαιτητική διαδρομή με δυνατό αέρα, πρώτο στο Δύσβατο έφτασε το εντυπωσιακό Acoοl turabi ακολουθούμενο από το σκάφος Yacana. Στην κατηγορία ORCi, πρώτο τερμάτισε το σκάφος Pega – ΑΦΟΙ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ - MUSTO δεύτερο το MELX II UK CLUB κι τρίτο το ELLINIXX. Στα club το σκάφος MANOULI TOO ήταν αυτό που πήρε τη νίκη, με δεύτερο το σκάφος APIDALOS NAFS και τρίτο το KOURSAROS. Οι αγωνιζόμενοι πήραν μαζί τους όμορφες αναμνήσεις, αξέχαστες στιγμές και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

araxova mini