Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 - Psts.gr

Το psts.gr σας κάνει δώρο 2 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση "Ο Βασιλιάς πεθαίνει» του Ευγένιου Ιονέσκο"

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Και στην Ευρώπη έρχονται οι αυτόματες χρεώσεις χωρίς ταμεία, σκαναρίσματα και barcode. Κινητικότητα και στα ελληνικά σούπερ μάρκετ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ύψος για το κοινωνικό μέρισμα 2019, αλλά και οι δικαιούχοι θα οριστικοποιηθούν μετά τα μέσα του Νοεμβρίου, οπότε θα είναι γνωστή από την κυβέρνηση η πορεία των εσόδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Θίασος Μοντέρνοι Καιροί θα παρουσιάσει φέτος το χειμώνα στο Θέατρο Αλκμήνη, τη σπαρταριστή, μαύρη κωμωδία «Ο Βασιλιάς πεθαίνει» του Ευγένιου Ιονέσκο, που θεωρείται από πολλούς ως το καλύτερό του έργο .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σκηνοθεσία: Αντώνης Καλογρίδης (από 3 Οκτωβρίου στο Θέατρο Δανδουλάκη)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 21:36

Η Ελληνική Επανάσταση με ήρωες... Playmobil

Περισσότερες από 1300 φιγούρες και αξεσουάρ έχουν χρησιμοποιηθεί στην εντυπωσιακή αναπαράσταση των σημαντικότερων γεγονότων αλλά των πιο γνωστών ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μείωση της προκαταβολής φόρου στις επιχειρήσεις, από 100% που ισχύει σήμερα στο 95% ή στο 90%, τουλάχιστον για φέτος, εξετάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων (1η Οκτωβρίου) πραγματοποιήθηκε στο νέο κτήριο του Κ.Η.Φ.Η. στη Νάουσα, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 στις 20:00 μία όμορφη εκδήλωση με κεράσματα, μεζέδες, άφθονο κρασί και ζωντανή νησιώτικη μουσική με την ορχήστρα του Νίκου Χατζόπουλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της Ανωνύμου Εταιρίας ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ και αφού συγκροτήθηκε σε σώμα εξέλεξε τον οικονομολόγο και έμπειρο manager στη θέση του Εκτελεστικού Διευθύνοντος Συμβούλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, Χρήστο Καλούδη, παρουσία και του βουλευτή Εύβοιας της ΝΔ, Σίμου Κεδίκογλου, συναντήθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Αντικείμενο της συζήτησης η πρόθεση της ΟΣΕΚΑ να διεκδικήσει τη διοργάνωση στο Φάληρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπάσκετ με Αμαξίδιο Β’ κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών (10-19 Σεπτεμβρίου 2020).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos