Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2019 - Psts.gr

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ [αριθμός κλήρωσης 2075] και οι νικητές της πρώτης κατηγορίας θα μοιραστούν πάνω από 600.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τουρκικό ΥΠΕΞ υποστηρίζει ότι τα ελληνικά νησιά δεν μπορούν να έχουν περιοχές θαλάσσιας δικαιοδοσίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο σκύλος της φυλής Ακίτα έγινε διάσημος από την ταινία «Χάτσικο: η ιστορία ενός σκύλου». Και μας συγκίνησε μέχρι δακρύων για την αφοσίωσή του στον κύριό του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μεταβολή του καιρού άρχισε να γίνεται αισθητή από νωρίς το πρωί της Κυριακής, οπότε, σύμφωνα με το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, καταγράφηκαν αρνητικές θερμοκρασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε ναλυτικά το πρόγραμμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι ανακοίνωσε από την Αίγυπτο ο υπουργός Εξωτερικών που συναντήθηκε με τον ομόλογό του- «Ο Λίβυος πρόεδρος στερείται τη νομιμοποίηση για να υπογράψει τα μνημόνια» με την Τουρκία, τόνισε ο Νίκος Δένδιας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΚΠΙΣΝ στολίστηκε για τα φετινά Χριστούγεννα και με ένα πλούσιο πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες περιμένει για ακόμα μία χρονιά τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στους χώρους του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Είναι από τα λίγα πιάτα της παράδοσης που συνδυάζουν νοστιμιά και απόλαυση, απλότητα, ευκολία και οικονομία αλλά και «άρωμα» μαμαδίστικης μαγειρικής τέχνης που μας γεμίζει αναμνήσεις!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Στην εκδήλωση «Τα αρχαία Λατομεία Μαρμάρου της Πάρου, η σημασία και η ανάδειξη του μνημείου και του χώρου τους» η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής παραβρέθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων, Νίκος Συρμαλένιος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριακή (01/12) σήμερα και το κουπόνι του πάμε στοίχημα είναι "καυτό", καθώς περιλαμβάνει σπουδαία ντέρμπι και κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ όσον αφορά τη Superleague, ξεχωρίζει φυσικά το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, με το οποίο θα ασχοληθούμε και στοιχηματικά.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos