Στοίχημα: Με Λάτσιο και Άρσεναλ - Το... χρειάζεται περισσότερο η Μπασκόνια

15 Μαρτίου 2018 18:21

Στο Europa League στρέφεται σήμερα η προσοχή μας, από τη συγκεκριμένη διοργάνωση έχουμε ξεχωρίσει τρία παιχνίδια, ενώ θα μας απασχολήσει και μία αναμέτρηση από την Euroleague!

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν πλήρη οδηγό με τις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, καθώς και σε ξεχωριστή κατηγορία τα bonus εταιριών προκειμένου να γνωρίζετε τι έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε από την εγγραφή σας σε κάθε μία από αυτές.

Ανώτερη η Λάτσιο

Ξεκινάμε από το "Ολιμπίνσκι", εκεί όπου η Ντιναμό Κιέβου υποδέχεται τη Λάτσιο. Στο πρώτο ματς οι Ουκρανοί κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία με 2-2, με όλα τα τέρματα να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο. Προηγήθηκαν στο 52', έως το 62' βρέθηκαν να χάνουν 2-1, για να ισοφαρίσουν δέκα λεπτά πριν από το φινάλε με τον Ζούνιορ Μοράες. Έχουν αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση, ωστόσο η ιταλική ομάδα είναι καλύτερη ως σύνολο, διαθέτει περισσότερη ποιότητα, ενώ θα μπορούσε να κερδίσει και μία εβδομάδα πριν, αν ήταν πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια. Θεωρούμε ότι οι "λατσιάλι" θα αποδείξουν σήμερα την ανωτερότητά τους, θέλουν τη διάκριση μέσω του Europa League, και θα τους στηρίξουμε, επιλέγοντας το "διπλό" σε απόδοση 2.20.

2Χ2 η Άρσεναλ

Μεταφερόμαστε στο Λονδίνο και τον αγώνα Άρσεναλ – Μίλαν. Οι "κανονιέρηδες" είναι με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση, καθώς στο πρώτο ματς στο Μιλάνο απέδειξαν ότι είναι καλύτεροι από τη Μίλαν, επικρατώντας με 0-2 χάρη σε τέρματα των Μιχιταριάν (15') και Ράμσεϊ (45'). Οι "ροσονέρι" δε θα πετάξουν... λευκή πετσέτα και θα διεκδικήσουν όσες πιθανότητες τους έχουν απομείνει. Είναι υποχρεωμένοι να παίξουν επιθετικά, καθώς χρειάζονται δύο γκολ τουλάχιστον, κάτι το οποίο καθιστά την Άρσεναλ ακόμη πιο επικίνδυνη, καθώς αναμένεται να βρει πολλούς κενούς χώρους και διαθέτει τους παίκτες για να τους εκμεταλλευτεί. Μπορεί να πάρει μία ακόμη νίκη απέναντι στη Μίλαν η ομάδα του Βενγκέρ και θα την εμπιστευτούμε, πηγαίνοντας με τον "άσσο" σε απόδοση 2.20.

Σάλτσμπουργκ με κάλυψη

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι προκύπτει από τον αγώνα Σάλτσμπουργκ – Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι Αυστριακοί βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, πήραν σπουδαία νίκη με 1-2 στη Γερμανία μία εβδομάδα πριν, ενώ η τρομερή τους φόρμα επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι στα 32 (!) πιο πρόσφατα ματς τους σε όλες τις διοργανώσεις διατηρούνται αήττητοι. Η Ντόρτμουντ αναμένεται να τα δώσει όλα για την ανατροπή, περιμένουμε μεγάλη "μάχη", αλλά το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα υπέρ των γηπεδούχων. Θα πάμε, επομένως, με τον "άσσο", αλλά θα πάρουμε και την κάλυψη του Draw No Bet για να περιορίσουμε το ρίσκο. 1 DNB, λοιπόν, η επιλογή μας, σε απόδοση 2.20 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Το... χρειάζεται περισσότερο η Μπασκόνια

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το παιχνίδι της Euroleague, Μπασκόνια – Ζαλγκίρις Κάουνας. Οι Λιθουανοί έχουν πλέον λίγες ελπίδες για να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα και να έχουν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, ενώ οι Βάσκοι, από την πλευρά τους, φιγουράρουν στην 9η θέση και βρίσκονται σε απόσταση βολής από την οκτάδα, απέχοντας, πιο συγκεκριμένα, μία νίκη από την όγδοη Μακάμπι και δύο από Παναθηναϊκό και Κίμκι που ισοβαθμούν στις θέσεις 6-7. Η Μπασκόνια χρειάζεται περισσότερο το θετικό αποτέλεσμα σήμερα, στην έδρα της είναι πανίσχυρη, ενώ είχε κερδίσει και το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, με το εντυπωσιακό 77-97, μάλιστα. Οποιοδήποτε ποντάρισμα υπέρ των γηπεδούχων έχει λογική, θα κρατήσουμε τη νίκη τους με χάντικαπ -5.5 πόντους, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos