Στοίχημα: Τρεις επιλογές από Αγγλία - Ανώτερη η Έξετερ

01 Ιανουαρίου 2019 15:53

Τρίτη (01/01) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς βρίσκονται στη σέντρα όλες οι κατηγορίες της Αγγλίας, με την Premier League φυσικά, να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.


Έτσι, έχουμε καταλήξει σε τρεις επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες για όλα τα φρουτάκια που είναι διαθέσιμα στα online casino που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

 

Βγάζει αντίδραση η Έβερτον

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Premier League και το παιχνίδι ανάμεσα σε Έβερτον και Λέστερ. Τα "ζαχαρωτά" δείχνουν να μην "πατάνε" καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς διατηρούν ρεκόρ 1-1-3 στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, σερί που τα έφερε στη 10η θέση με 27 βαθμούς, όντας στο -11 από την πεντάδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Σήμερα υποδέχονται τη Λέστερ, η οποία έχει υπερβάλλει εαυτόν τις τελευταίες ημέρες κερδίζοντας τις Τσέλσι και Σίτι, ωστόσο στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι έδειξε πολύ κουρασμένη απο τα συνεχόμενα παιχνίδια, χάνοντας με 0-1 από την Κάρντιφ. Πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα η Έβερτον θα φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών, έτσι θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 2.05.

Παίρνει αποτέλεσμα η ΚΠΡ

Συνεχίζουμε με Championship και την αναμέτρηση Άστον Βίλα – ΚΠΡ. Ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο παρουσιάζεται στα τελευταία παιχνίδια της η Άστον Βίλα, μετρώντας μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα, με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί στο -5 από την πρώτη εξάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου. Η ΚΠΡ από την πλευρά της δείχνει να έχει βρει ρυθμό, μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται να έχει ό,τι χρειάζεται για να "αποδράσει" με βαθμό ή βαθμούς από το Βίλα Πρκ. Το Χ2 σε απόδοση 2.05 έχει αξία και θα αποτελέσει τη δεύτερη επιλογή μας.

Ανώτερη η Έξετερ

Περνάμε στην League 2 και την κόντρα της Σουίντον με την Έξετερ. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις ισοπαλίες και μια ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, βρίσκονται στη 14η θέση με 33 βαθμούς όντας μακριά από την πρώτη επτάδα αλλά κι από την επικίνδυνη ζώνη και καλούνται να βρουν ισχυρό κίνητρο ώστε να βγάλουν αντίδραση. Σε αντίθεση, η Έξετερ έχει κερδίσει 3/4 τελευταία παιχνίδια της, βρίσκεται στην 7η θέση με 40 βαθμούς όντας στο -2 από την πρώτη τριάδα και την απευθείας άνοδο και μοιάζει να έχει όλα τα φόντα για να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Το διπλό εμπεριέχει αρκετό ρίσκο, θα προτιμήσουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.14.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos