Στοίχημα: Με τα γκολ στο FA Cup! - «Όλα ή τίποτα» για τη Μονακό

16 Ιανουαρίου 2019 14:39

Τετάρτη σήμερα (16/01), και η δράση στην Ευρώπη κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Το FA Cup έχει αγώνα, με τη Σαουθάμπτον να υποδέχεται την Ντέρμπι σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση.


Επιπλέον, για το πρωτάθλημα Γαλλίας, η Μονακό δίνει κρίσιμο ματς με τη Νις. Στοιχηματική επιλογή όμως προκύπτει και από το μπάσκετ, και δη από το FIBA Champions League. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Winmasters. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

 

Ματσάρα στο «St. Mary's»

Ο τρίτος γύρος του FA Cup έχει... «ψωμάκι» και σήμερα, καθώς η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Ντέρμπι Κάουντι. Στο πρώτο παιχνίδι, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ δεν έχει ισχύ. Επομένως, ενδεχόμενη ισοπαλία απόψε οδηγεί σε παράταση και πέναλτι. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται μία κατηγορία πάνω από τους φιλοξενούμενους, αφού παίζουν στην Πρέμιερ Λιγκ. Εκεί, παλεύουν για τη σωτηρία τους και παρουσιάζουν μια μικρή βελτίωση τον τελευταίο καιρό. Είναι καλοί επιθετικά, αλλά δέχονται έυκολα γκολ και δεν παίρνουν τους βαθμούς που θα μπορούσαν. Ενδεικτικά, έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της Σαουθάμπτον, για όλες τις διοργανώσεις, έληξαν Over 2.5. Η Ντέρμπι από την άλλη τα πάει πολύ καλά στην Τσάμπιονσιπ και μάχεται για να μπει στα πλέι-οφ ανόδου. Σύνολο με πλούσιο ταλέντο στην εμπροσθοφυλακή, έχει δείξει ότι δεν φοβάται από έδρες και κάνει παντού το παιχνίδι της. Και αυτή, συμμετέχει σε παιχνίδια με πολλά γκολ, αφού παραβιάζεται με σχετική άνεση η εστία της. Σήμερα, αναμένεται μια σκληρή μάχη μεταξύ των δύο αντιπάλων. Αμφότεροι θα διεκδικήσουν την πρόκριση με όλες τους τις δυνάμεις, και δεν πρόκειται να αλλάξουν το αγωνιστικό στιλ τους. Τα πολλά γκολ είναι πολύ πιθανό να αποτελέσουν χαρακτηριστικό και του αποψινού ματς, αφού τόσο η Σαουθάμπτον, όσο και η Ντέρμπι, θα βγουν μπροστά για την πρόκριση. Με βάση όλα τα δεδομένα, οδηγούμαστε στο Over 2.5 σε απόδοση 1.87.

«Όλα ή τίποτα» για τη Μονακό

Η εξ' αναβολής 17η αγωνιστική της Γαλλίας συνεχίζεται και περιλαμβάνει το πολύ κρίσιμο παιχνίδι της Μονακό με τη Νις. Οι γηπεδούχοι είναι σε πολύ δύσκολη θέση, και απέχουν τέσσερις πόντους από την Καέν που σώζεται. Βέβαια, έχουν έναν αγώνα λιγότερο. Επομένως, οφείλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν νίκες που θα τους κρατήσουν στην κατηγορία. Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου θα βοηθήσουν την ομάδα του Ανρί, κάτι που φάνηκε και στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Μαρσέιγ, όπου η Μονακό πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Όσον αφορά τη Νις, παρά το γεγονός ότι έχει την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, είναι στο -4 από την τέταρτη Λυών. Η άμυνα είναι ο οδηγός των φιλοξενουμένων, αλλά αποτελεί ερωτηματικό μέχρι πού μπορούν να φτάσουν με τόσο μέτρια επιθετική λειτουργία. Απόψε, θα έχουν και κάποιες σημαντικές απουσίες που θα επηρεάσουν την εικόνα τους στο γήπεδο. Φάμπρεγας, Νάλντο και Μπαλό-Τουρέ έχουν φέρει άλλον «αέρα» στη Μονακό, που τώρα πρέπει να φορτσάρει για την παραμονή. Η παράδοση κόντρα στη Νις είναι με τους Μονεγάσκους, που έχουν κερδίσει στα οκτώ από τα τελευταία δώδεκα μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Η ανάγκη για τους τρεις βαθμούς είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη για τη Μονακό, και πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια του κόσμου της και των νέων αφίξεων μπορεί να τα καταφέρει. Επιλογή μας ο «άσος» στο 2.38.

 Η Μπαϊρόιτ το κίνητρο

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ και στο FIBA Champions League. Εδώ, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής, η Μπαϊρόιτ υποδέχεται την Μπολόνια. Από ήττα στην Πάτρα προέρχεται η Μπαϊρόιτ, καθώς δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Προμηθέα και είδε το ρεκόρ της να υποχωρεί στο 4-6. Αντίθετα, η Μπολόνια έκανε την ανατροπή με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας και τώρα φιγουράρει μόνη πρώτη στη βαθμολογία του ομίλου. Οι γηπεδούχοι έχουν ακόμα ελπίδες πρόκρισης και το πρόγραμμά τους είναι διαχειρίσιμο. Ωστόσο, για να διευκολύνουν την κατάσταση, πρέπει απόψε να κερδίσουν την Μπολόνια. Οι Ιταλοί, μετά και τα τελευταία αποτελέσματά τους είναι άνετοι βαθμολογικά και δεν «καίγονται», τουλάχιστον όσο η Μπαϊρόιτ. Λόγω και της έδρας, η αναμέτρηση έχει πιο καίριο χαρακτήρα για τους Γερμανούς, που θα τα δώσουν όλα για να «λυγίσουν» την πρωτοπόρο του γκρουπ. Περιμένουμε ένα δυνατό ματς, με την Μπαϊρόιτ να διεκδικεί τη νίκη μέχρι τέλους. Για το λόγο αυτό, και για να έχουμε και κάποια κάλυψη, στηρίζουμε το Μπαϊρόιτ +2.5 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos