Στοίχημα: Δυσκολεύει την Μπάγερν η Λειψία

25 Μαϊος 2019 14:54

Μπορεί οι ρυθμοί να έχουν μειωθεί στην τρέχουσα εβδομάδα, ωστόσο το στοίχημα παραμένει στη ζωή μας.


Το Betarades.gr δηλώνει φυσικά «παρών» με κορυφαίες προτάσεις στοιχήματος. Ενώ βρισκόμαστε σε αναμονή των δύο ευρωπαϊκών τελικών σε Γιουρόπα Λιγκ (29/05) και Τσάμπιονς Λιγκ (01/06), το ενδιαφέρον εντοπίζεται σήμερα στους τελικούς Κυπέλλου σε Γερμανία και Ισπανία. Θα μας απασχολήσουν αμφότεροι, καθώς προκύπτουν αρκετά ενδιαφέρουσες στοιχηματικές ευκαιρίες. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Winmasters. Ας δούμε τώρα τα παιχνίδια μας!

Αντέχει η Λειψία

Ξεκινάμε απ’ τον τελικό Κυπέλλου Γερμανίας ανάμεσα σε Λειψία και Μπάγερν Μονάχου. Αρχικά, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι οι δύο φετινές αναμετρήσεις τους στο πλαίσιο του πρωταθλήματος έδειξαν ότι η Λειψία μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον μεγάλο αντίπαλο. Τον Δεκέμβριο η Μπάγερν επικράτησε δύσκολα εντός έδρας 1-0, ενώ οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στις 11 του μηνός στην έδρα της Λειψίας. Οι Βαυαροί επικράτησαν 5-1 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής και πήραν ακόμη ένα πρωτάθλημα, σε μια σεζόν που πάντως δεν έπεισαν με την απόδοση τους και ετοιμάζονται για αρκετές αλλαγές το καλοκαίρι.

Απ’ την άλλη, η Λειψία τερμάτισε με άνεση στην τρίτη θέση, παρότι τελείωσε το πρωτάθλημα χωρίς νίκη στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, στο φινάλε ηττήθηκε εκτός έδρας απ’ τη Βέρντερ Βρέμης. Η Λειψία θα παίξει για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου, υπάρχει τρομερή «δίψα» για την κατάκτηση του και με την εικόνα της φέτος, έδειξε ικανή να κοντράρει την Μπάγερν. Επιλέγουμε Λειψία +1 (ασιάτικο χάντικαπ) σε απόδοση 1.93.

Σκοράρουν αμφότερες στη Σεβίλλη

Συνεχίζουμε με τον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Μπέτις στη Σεβίλλη. Εκεί θα κοντραριστούν Μπαρτσελόνα με Βαλένθια, σ’ ένα ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί τους Καταλανούς. Παρότι οι μπλαουγκράνα έρχονται από νταμπλ και σήμερα θέλουν να κάνουν ακόμη ένα, δεν μπορεί να πει κανείς ότι τελευταία έκαναν πειστικές εμφανίσεις. Το «στραπάτσο» απ’ τη Λίβερπουλ βρίσκεται ακόμη στο μυαλό των περισσοτέρων στις τάξεις της Μπάρτσα, άλλωστε παραμένει σχεδόν το μοναδικό θέμα συζήτησης στις συνεντεύξεις Τύπου.

Απ’ την άλλη, οι «νυχτερίδες» έχουν κάνει μια αρκετά καλή σεζόν, θέλουν να την κλείσουν με μια μεγάλη επιτυχία, είναι ομάδα που έχει αποδείξει ότι αντιμετωπίζει ακομπλεξάριστα τις Μπάρτσα και Ρεάλ Μαδρίτης, φέτος πήρε δύο ισοπαλίες κόντρα στην ομάδα της Βαρκελώνης (2-2 εκτός, 1-1 εντός). Αρκετές οι απουσίες στους μπλαουγκράνα, πλήρης έρχεται η Βαλένθια. Θεωρούμε ότι μπορούμε να δούμε τη Βαλένθια να σκοράρει, το ίδιο ισχύει και για την Μπαρτσελόνα, επιλέγουμε G/G σε απόδοση 1.65.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos