Στοίχημα: "Ανοιχτά" ματς σε Αγγλία και Βέλγιο

17 Αυγούστου 2019 12:29

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα, με τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να βρίσκονται πλέον στη δράση.


Με αναμετρήσεις από Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας και Βέλγιο θα ασχοληθούμε σήμερα, τις οποίες και θα αναλύσουμε παρακάτω. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Bwin. Πάμε τώρα στα προγνωστικά μας!

Με το Over στο "American Express Community"

Με την αναμέτρηση Μπράιτον – Γουέστ Χαμ ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις, σε ένα παιχνίδι που θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.85. Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα η Μπράιτον διέλυσε με 3-0 εκτός έδρας τη Γουότφορντ και αναζητά σήμερα ανάλογη εμφάνιση στην έδρα της κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Έρχεται μάλιστα από 5/6 Over 2.5, ενώ κέρδισε τα 5/6 τελευταία ματς σε φιλικό και επίσημο επίπεδο. Ακολουθούν δύο σερί εντός έδρας ματς με ομάδες που είναι στα κυβικά της Μπράιτον, τις Γουέστ Χαμ και Σαουθάμπτον, έχει την ευκαιρία να κάνει το ιδανικό και να ξεκινήσει με τρεις νίκες ή ακόμη και με εφτά πόντους, συγκομιδή που επίσης θα είναι αποδεκτή.

Από την άλλη η Γουέστ Χαμ πραγματοποίησε το χειρότερο ξεκίνημα που θα μπορούσε, αφού διασύρθηκε στην πρεμιέρα με 5-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι εντός έδρας. Είχε εξ αρχής δύσκολη αποστολή κόντρα σε μια ισχυρότερη ομάδα, η Γουέστ Χαμ προβλημάτισε ωστόσο έντονα με την εικόνα της, ενώ δεν ήταν καν ανταγωνιστική. Ξεκινά φέτος με υψηλές φιλοδοξίες, καθότι έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα για να ενισχυθεί με παίκτες ποιότητας, θέλει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο απ' την παραμονή. Το Οver 2.5 σημειώθηκε στα τρία τελευταία παιχνίδια της, ενώ τα τελευταία 2/3 παιχνίδια της είχαν G/G. Με ανεβασμένη ψυχολογία οι γηπεδούχοι, από την άλλη τα "σφυριά" είναι υποχρεωμένα να κυνηγήσουν ότι καλύτερο μπορούν.

Σκοράρουν αμφότερες

Τελευταία πρόταση έρχεται από την αναμέτρηση Μαλίν – Σερκλ Μπριζ, όπου θα κρατήσουμε το G/G σε απόδοση 1.87. Εντυπωσιακή στο ξεκίνημα η Μαλίν, κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας από την Άντερλεχτ, σε ένα ματς που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 45΄. Αντεπεξήλθε με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις ενός δύσκολου αγώνα, με την ομάδα του Βράκεν να επιβεβαιώνει ξανά πως βρίσκεται σε καλή φόρμα. Παραμένει αήττητη μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, προηγήθηκαν οι νίκες επί των Ζούλτε Βάρεγκεμ (0-2) και Γκενκ (3-1). Η άμυνα της είναι το μεγάλο της "όπλο", έχει δεχθεί ένα γκολ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Από την άλλη η Σερκλ Μπριζ απογοητεύει έντονα με την εικόνα της στο ξεκίνημα, καθώς ηττήθηκε και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, στο πιο πρόσφατο ματς γνώρισε εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Κορτράικ. Πολλά λάθη από την ομάδα του Μερκαντάλ, τα πλήρωσε ακριβά και γνώρισε έτσι την τρίτη διαδοχική ήττα, καθώς προηγήθηκαν αυτές από Σταντάρ Λιέγης (0-2) και Οστάνδη (3-1). Αντιμετωπίζει πρόβλημα στο παραγωγικό κομμάτι, έχει σημειώσει δυο γκολ στις πρώτες αγωνιστικές, ενώ έχει δεχθεί οκτώ. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, από την άλλη η Σερκλ Μπριζ παίζει χωρίς περιθώρια για απώλειες και θα κυνηγήσει ότι καλύτερο μπορεί. Θα κρατήσουμε το G/G σε απόδοση 1.87.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos