Στοίχημα: Συνεχίζει το ευρωπαϊκό ταξίδι ο Ολυμπιακός! (video)

11 Δεκεμβρίου 2019 16:26

Σήμερα Τετάρτη (11/12) συνεχίζεται η τελευταία αγωνιστική του Champions League και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς!


Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το στοίχημα. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Συνεχίζει στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός

Στις 22:00, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τον Ερυθρό Αστέρα με αποκλειστικό στόχο τη νίκη και την πρόκριση στους "32" του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από την άνετη επικράτηση στο Αγρίνιο με 0-3 και σκόρερ τους Ελ Αραμπί (x2) και Ποντένσε. Για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League πάλεψε στο Λονδίνο, ήταν καλύτερος στο 1ο ημίχρονο απέναντι στην Τότεναμ και προηγήθηκε 0-2, αλλά στην επανάληψη υπέκυψε στην ανωτερότητα της ομάδας του Μουρίνιο και αποχαιρέτησε τα όνειρα για τους "16" της διοργάνωσης. Εξ αρχής και από τη στιγμή που έμαθε την κλήρωση ο ρεαλιστικός του στόχος ήταν η 3η θέση και η ευρωπαϊκή συνέχεια στο Europa. Απόψε με απλή νίκη θα δώσει το παρών στα νοκ άουτ του Φλεβάρη.

Ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να μετρά 5 σερί νίκες εντός Σερβίας, όμως στο Champions League δέχθηκε ταπεινωτικές ήττες από Τότεναμ και Μπάγερν. Στα τρία τελευταία του παιχνίδια στο θεσμό δέχθηκε 15 γκολ, αποτυγχάνοντας να βρει δίχτυα!

Ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος των Σέρβων, το έδειξε για 1 ημίχρονο και στο Βελιγράδι και απόψε με τη δύναμη της έδρας του αναμένεται να πάρει τη νίκη. Επιλογή μας ο άσος συνδυαστικά με το Over 1.5, σε απόδοση 1.90.

Μιλάει η εμπειρία

Στις 19:55, στο ουδέτερο Metalist Stadium του Χάρκοβο, η Σαχτάρ αντιμετωπίζει την Αταλάντα για τον 3ο όμιλο. "Τελικός" η αναμέτρηση ουσιαστικά για το τελευταίο εισιτήριο στους "16" του Champions League.

Η Σαχτάρ είναι αήττητη στα 7 τελευταία της παιχνίδια, έχοντας αποσπάσει δύο σπουδαίες εκτός έδρας ισοπαλίες στον όμιλο. Στις 6 Νοεμβρίου κατάφερε να επιστρέψει από την "κόλαση" και να ισοφαρίσει σε 3-3 στο Ζάγκρεμπ, ενώ έχανε 3-1 μέχρι το 93'!!! Για την 5η αγωνιστική ήταν πολύ καλά στημένη στο Μάντσεστερ και πήρε δίκαια το 1-1 από τη Σίτι. Είναι 2η με 6 πόντους και σήμερα την εξυπηρετεί και η ισοπαλία, αν η Ντινάμο δεν κερδίζει την ίδια ώρα την ομάδα του Γκουαρδιόλα.

Η Αταλάντα είναι 4η στον όμιλο με 4 πόντους και απόψε ψάχνει μόνο τη νίκη. Στο Champions League προέρχεται από το εντός έδρας 1-1 με τη Σίτι και το δίκαιο 2-0 επί της Ντινάμο. Μετρά τρεις σερί νίκες, αφού επικράτησε των Μπρέσια (0-3) και Βερόνα (3-2) για την Serie A. Στις δύο εξόδους της για το Champions League δέχθηκε ισάριθμες ήττες και 9 γκολ!

Πολύ πιο έμπειρη ομάδα στο θεσμό η Σαχτάρ, την ευνοεί και η ισοπαλία, πράγμα που σημαίνει πως οι Ιταλοί θα ρισκάρουν και θα αφήσουν μεγάλα κενά στην άμυνα, τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν οι ταχύτατοι επιθετικοί της. Επιλογή μας απο τον αγώνα ο άσος (DNB), σε απόδοση 1.94. Σε περίπτωση ισοπαλίας, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Ποιότητα και κίνητρο η Λόκο

Στις 19:00, στο Κράσνονταρ, η Λοκομοτίβ Κουμπάν υποδέχεται την Παρτίζαν για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου στο Eurocup.

Οι Ρώσοι κατατάσσονται 5οι στον όμιλο με ρεκόρ 3-5 και χρειάζεται 2/2 νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια για να προκριθούν στην επόμενη φάση του θεσμού. Μετά και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα υπήρξε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Πασούτιν να επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας.

Η Παρτιζάν είναι 2η στον όμιλο με ρεκόρ 6-2 και έχει εξασφαλίσει τη θέση της στην επόμενη φάση. Στην τελευταία της έξοδο ηττήθηκε στην Προύσα από την Τόφας με 82-72.

Οι Ρώσοι διαθέτουν ποιοτικότερο υλικό, έχουν το βαθμολογικό κίνητρο και αναμένεται να βγάλουν αντίδραση μετά την αλλαγή προπονητή. Επιλογή μας ο άσος της Κουμπάν με χάντικαπ -6.5 πόντων, σε απόδοση 1.90.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos