Στοίχημα: Με τις έδρες σε Αγγλία και Ευρωλίγκα!

14 Ιανουαρίου 2020 12:42

Αρκετά ενδιαφέρον το κουπόνι της Τρίτης (14/01), με δράση στους εγχώριους θεσμούς κυπέλλων και πλήρες πρόγραμμα στις μπασκετικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις.


Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό κουπόνι για πάμε στοίχημα ποδόσφαιρο. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ανώτερη η Μπέρτον

Στις 21:45, στο Pirelli Stadium, η Μπέρτον υποδέχεται την Μίλτον Κέιν Ντονς, στον εξ αναβολής αγώνα της 24ης αγωνιστικής για τη League One.

Η Μπέρτον κατατάσσεται 11η με συγκομιδή 36 βαθμών (10-6-8) και τέρματα 33-30. Βρίσκεται στο -2 από τα playoffs ανόδου και στο -8 από τον απευθείας προβιβασμό. Το Σάββατο επικράτησε εντός έδρας τη Φλίτγουντ με 1-0 και νωρίτερα πέρασε από την έδρα της Μπόλτον με σκορ 3-4. Μετρά 4 νίκες στα 5 τελευταία της παιχνίδια, έχει σκοράρει 12 φορές σε αυτό το διάστημα.

Η ΜΚ Ντονς κατατάσσεται 19η με 25 βαθμούς και τέρματα 27-37, στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού. Το Σάββατο απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Κόβεντρι (1-1), ενώ είχαν προηγηθεί δύο εντός έδρας νίκες επί των Πόρτσμουθ και Μπρίστολ Ρόβερς. Μακριά από την έδρα της όμως παρουσιάζεται ιδιαιτέρως αδύναμη, με ρεκόρ 1-3-8.

Ανώτερη ομάδα η Μπέρτον, αδύναμη εκτός η ΜΚ Ντονς, επιλογή μας ο άσος, σε απόδοση 1.80.

Άνετα ο Ολυμπιακός

Στις 21:00, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Άλμπα Βερολίνου στην εκκίνηση της "διαβολοβδομάδας" της Euroleague. 19η αγωνιστική στο θεσμό και όλοι οι αγώνες έχουν αυξημένη βαθμολογική σημασία.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 13η θέση με ρεκόρ 7-11 και δύο νίκες μακριά από την 8αδα. Προέρχεται από το σπουδαίο διπλό στη Βαλένθια με 91-93, με το οποίο αναπτέρωσε τις ελπίδες του για τα playoffs και απόψε επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας ο Γιώργος Μπαρτζώκας!

Η Άλμπα είναι ουραγός του θεσμού με ρεκόρ 5-13 και αποτελεί ίσως την πιο αδύναμη ομάδα στην Ευρωλίγκα. Την Κυριακή προκρίθηκε στον τελικό Κυπέλλου στη Γερμανία, αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια της για τη Euroleague δέχθηκε ισάριθμες ήττες και 90+ πόντους.

Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να ντουμπλάρει τις νίκες του και να πλησιάσει κι άλλο την 8αδα απέναντι σε έναν πολύ βατό αντίπαλο, τον οποίο κέρδισε με άνεση και στο Βερολίνο. Επιλογή μας ο άσος με -7.5 χάντικαπ.

Παίρνει εκδίκηση η Κίμκι

Στις 19:00, η Κίμκι υποδέχεται τη Βαλένθια. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με ρεκόρ 8-10, οριακά εκτός 8αδας, μόλις μία νίκη πίσω από τον Ερυθρό Αστέρα, αμφότερες προέρχονται από παρόμοιες εντός έδρας ήττες, από Ζενίτ και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Η Κίμκι είναι πολύ αποτελεσματική εντός έδρας με ρεκόρ 6-2, ενώ η Βαλένθια μετρά μόλις δύο νίκες σε εννέα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της. Δίχως τον κορυφαίο της παίκτη (Ντούμπλιεβιτς) ταξίδεψε η ισπανική ομάδα στη Μόσχα και η Κίμκι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Θα κυνηγήσει να καλύψει και τη διαφορά των 5 πόντων από την ήττα στη Βαλένθια. Επιλογή μας ο άσος με χάντικαπ -7.5 πόντων, σε απόδοση 1.93.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos