ΚΟΙΝΩΝΙΑ (3718)

Τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή παρατείνει έως το τέλος Μαϊου 2019 την προθεσμία για την ολοκλήρωση των χρηματοδοτήσεων και αποπληρωμών οφειλών του Δημοσίου προς ιδιώτες. Πρόκειται για την τρίτη διαδοχή παράταση που δίνεται για το συγκεκριμένο θέμα.

Ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου που κατέπλευσε σήμερα, Μεγάλη Τρίτη (23.4.2019) στο λιμάνι του Πειραιά, το “SPECTRUM OF THE SEAS”!

 

Bαριά καμπάνα έριξε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στο Epsilon του Φίλιππου Βρυώνη. Με απόφαση του Συμβουλίου στις 26 Μαρτίου που αναρτήθηκε νωρίτερα σήμερα στη Διαύγεια.

Την μέρα νύχτα θα πούμε το επόμενο διάστημα. Όχι, μην πάει το μυαλό σας σε κάποια έκλειψη ηλίου άλλος είναι ο λόγος.

Με ρυθμό 20.000-25.000 δηλώσεων την ημέρα συνεχίζεται η διαδικασία της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων και είναι προφανές πως το ότι άνοιξε το Taxis νωρίτερα από πέρυσι και πρόπερσι θα βοηθήσει στην ομαλότερη ροή.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την μαραθώνια απολογία του για την μαφία των φυλακών Κορυδαλλού, αφέθηκε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με σύμφωνη γνώμη του ειδικού εφέτη ανακριτή, Ευτύχη Νικόπουλου και του αρμόδιου εισαγγελέα.

Το Instagram δοκιμάζει μία μεγάλη αλλαγή ώστε η εφαρμογή να... μειώσει την ανασφάλεια που προκαλεί στους χρήστες της.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos