Απάτη μέσω... Facebook στον Πύργο - Άρπαξαν 5,5 τόνους πεπόνια και εξαφανίστηκαν

27 Ιουνίου 2019 15:55

Έκλεισαν εμπορική συμφωνία με τον ιδιοκτήτη μέσω Facebook - Τον έπεισαν να τους παραδώσει ολόκληρη την παραγωγή πεπονιών του και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν


Μέσω... facebook έκλεισαν εμπορική συμφωνία με τον ιδιοκτήτη μιας επιχείρησης πώλησης φρούτων στην Ηλεία δυο νεαροί απατεώνες, οι οποίοι συστήθηκαν ως ιδιοκτήτες εμπορικής επιχείρησης και τον έπεισαν να τους παραδώσει ολόκληρη την παραγωγή πεπονιών του!

Ο άτυχος παραγωγός τους παρέδωσε τμηματικά την περασμένη Κυριακή και την Δευτέρα πέντε τόνους και 400 κιλά πεπονιού, τα οποία οι δράστες φόρτωσαν σε ένα αγροτικό φορτηγάκι και έγιναν καπνός, χωρίς να του καταβάλουν το αντίτιμο των 2.100 ευρώ που είχαν συμφωνήσει! Το θύμα κατήγγειλε την υπόθεση στους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι ταυτοποίησαν τους δυο δράστες και κατάφεραν να συλλάβουν σε περιοχή του Πύργου τον έναν από αυτούς.

Πρόκειται για έναν 26χρονο, στο σπίτι του οποίου βρήκαν έναν τόνο πεπόνια, τα οποία επιστράφηκαν στον παραγωγό. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να συλληφθεί και ο 25χρονος συνεργός του ο οποίος αναζητείται, αλλά και για να βρεθεί η υπόλοιπη ποσότητα των πεπονιών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos