Νεκρό κοριτσάκι 1,5 έτους - Το είχαν πάρει κρυφά οι γονείς του από το «Παίδων»

14 Ιουλίου 2019 12:51

Το παιδί είχε νοσηλευτεί προ 15ημερου στο «Παίδων» όμως οι γονείς του το πήραν κρυφά, χωρίς να έχει εκδοθεί σχετικό εξιτήριο


Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας η είδηση του θανάτου ενός μικρού κοριτσιού, ηλικίας μόλις 1,5 έτους, το πρωί της Κυριακής. Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε από τους γονείς του νωρίς το πρωί της Κυριακής στα επείγοντα του νοσοκομείου Χαλκίδας χωρίς σφυγμό, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για παιδί Ρομά, από τον καταυλισμό στο Πυρί.

Το παιδί έφτασε στις 7:15 το πρωί της Κυριακής στο νοσοκομείο Χαλκίδας χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να το βοηθήσουν, αφού διαπίστωσαν ότι το κοριτσάκι είχε ήδη πεθάνει.

Το ρεπορτάζ λέει ότι το παιδί είχε νοσηλευτεί προ 15μερου στο νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα, όπου οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς για κάποιο μικρόβιο στο αίμα του. Ωστόσο, εκείνοι το πήραν και έφυγαν κρυφά από το νοσοκομείο, χωρίς να παραμείνουν για τη θεραπεία που τους συνέστησαν οι γιατροί. Η νεκροψία - νεκροτομή που παραγγέλθηκε θα δείξει από τι ακριβώς έχασε τη ζωή του το άτυχο κοριτσάκι.

ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos