Ναυαγοσώστης και Λιμενικό έσωσαν γυναίκα από πνιγμό

23 Αυγούστου 2019 22:00

Η γυναίκα βρισκόταν περίπου δύο μίλια μακριά από τη στεριά όταν κατάφεραν να την εντοπίσουν και να τη βγάλουν έξω


Από βέβαιο πνιγμό σώθηκε μία 59χρονη γυναίκα χάρη στην έγκαιρη επέμβαση ναυαγοσώστη και Λιμενικού στην παραλία Φωτεινάρι, κοντά στον Πλακιά Ρεθύμνου. Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα αποφάσισε να βουτήξει στα θάλασσα χωρίς να υπολογίσει τα κύματα, τα οποία την τράβηξαν βαθύτερα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσεγγίσει την ακτή.

Μαζί της βρισκόταν και ο σύζυγός της ο οποίος βλέποντας τη γυναίκα του να κινδυνεύει να πνιγεί, ενημέρωσε το Λιμενικό Σταθμό Αγίας Γαλήνης.

Από εκεί με τη σειρά τους ειδοποίησαν το ναυαγοσώστη της περιοχής ο οποίος με τζετ σκι μπήκε στη θάλασσα και τα μανιασμένα κύματα ώστε να βρει την 59χρονη και να τη σώσει. Παράλληλα, κινητοποιήθηκε και σκάφος του Λιμενικού Σώματος. Η γυναίκα βρισκόταν περίπου δύο μίλια μακριά από τη στεριά όταν κατάφεραν να την εντοπίσουν και να τη βγάλουν έξω.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 59χρονη δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς ήταν καλά στην υγείας της. Όμως αυτή τη μεγάλη περιπέτεια που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, θα τη θυμάται για καιρό.

ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos