Γκαγκάκη: Επίσημο! Παραιτήθηκε μετά τον σάλο για την εκπομπή του Λιάγκα!

13 Νοεμβρίου 2019 17:45

Παρελθόν αποτελεί -οριστικά πια- η Κατερίνα Γκαγκάκη από την θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης. Όλο το παρασκήνιο.

Σε… θρίλερ μετατράπηκε η παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη από την θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης.

Νωρίτερα πληροφορίες ανέφεραν πως η κα Γκαγκάκη είχε υποβάλλει την παραίτησή της από την θέση της υπευθύνου του τομέα Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων και προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης από την περασμένη Πέμπτη.

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν, μάλιστα, ότι για την πρόθεσή της αυτή έχει ενημερώσει και τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Ωστόσο, από το Δήμο Αθηναίων δήλωναν τις τελευταίες ώρες ότι δεν είχαν στα χέρια τους παραίτηση της κας Κατερίνας Γκαγκάκη.

Σημειώνεται πως όλα ξεκίνησαν μετά τις σφοδρές αντιδράσεις για τον -επιεικέστατα- άστοχο και απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα (σ.σ. στο πάνελ της οποίας συμμετέχει η Κατερίνα Γκαγκάκη) το θέμα με την σεξουαλική επίθεση φοιτητή εναντίον φοιτήτριας στην βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, στην Θεσσαλονίκη.

Τελικά… παραίτηση για την Γκαγκάκη
Μετά από όλο αυτό το… αλαλούμ, το τέλος της Κατερίνας Γκαγκάκη από την συγκεκριμένη θέση επισημοποιήθηκε με δελτίο Τύπου του Δήμου Αθηναίων, το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις, για λόγους ευθιξίας, της Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Γκαγκάκη, από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» και της Δήμητρας – Ινέζ Αγγελή – Λυκούδη από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί.

Η νέα Δημοτική Αρχή της Αθήνας συνεχίζει απρόσκοπτα. Καμία σκιά, καμία πολιτική εκμετάλλευση του έργου και της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει στην πόλη μας”.

newsit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos