Κυκλοφόρησε η νέα επιτυχία της Ειρήνης Παπαδοπούλου

11 Δεκεμβρίου 2019 01:13

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου θεωρείται μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες στον χώρο του τραγουδιού και αυτό αποδεικνύεται και στο νέο video clip της που μόλις κυκλοφόρησε.

Το νέο single της γνωστής ερμηνεύτριας πραγματικά θα ταρακουνήσει τα δισκογραφικά δρώμενα.

Έχει τίτλο «Κοίτα Μην Αγγίζεις» και είναι σε μουσική του Σπύρου Μεταξά και στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη, ενώ η επιμέλεια παραγωγής έχει γίνει από την Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου.

Το νέο τραγούδι της Ειρήνης Παπαδοπούλου σε συνεπαίρνει από την πρώτη νότα με τον εθιστικό του ρυθμό, το πάντρεμα ethnic και RNB στοιχείων και τη sexy διάθεσή του.

Η ερμηνεύτρια για τις ανάγκες του official music video μπαίνει στον ρόλο της femme fatale, της απόλυτης μοιραίας γυναίκας που δε διστάζει να γίνει άκρως αισθησιακή αποκλειστικά και μόνο για τον σύντροφό της.

Τη σκηνοθεσία στο βίντεο κλιπ επιμελήθηκε ο Σπύρος Καψίλης.

Το τραγούδι κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τα ραδιόφωνα από τη νέα δισκογραφική στέγη της Ειρήνης Παπαδοπούλου, Minos EMI, A Universal Music Company.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos