«Σούπερ μάρκετ των φτωχών»: Πότε έρχονται στην Ελλάδα - Σε ποια εταιρεία θα ανήκουν

11 Δεκεμβρίου 2019 16:57

Ήδη, η εταιρεία αναζητεί τους κατάλληλους χώρους για να στεγάσει τα καταστήματά της


Η βρετανική εταιρεία «Poundland» η οποία, κατά τους Financial Times, στοχεύει στον τριπλασιασμό του τζίρου της μέσα στην επόμενη δεκαετία, ετοιμάζεται για... απόβαση και στη χώρα μας, με τα «σούπερ μάρκετ των φτωχών».

Σύμφωνα με το Bloomberg, η εταιρεία σχεδιάζει να να ανοίξει συνολικά 300 καταστήματα στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, ενώ έχει βάλει στο «μάτι» ιδιαίτερα την Ελλάδα και την Ιταλία, για την αύξηση των εσόδων της θυγατρικής της Pepco, υπό την ομπρέλα της οποίας θα λειτουργούν τα νέα καταστήματα.

Η εταιρεία
Η Poundland έκανε την εμφάνισή της στη Μεγάλη Βρετανία για πρώτη φορά το 1990, πουλώντας προϊόντα με κόστος μόλις 1 στερλίνα. Ο ιδρυτής της, Steve Smith, πούλησε την αλυσίδα των καταστημάτων έναντι 50 εκατ. στερλίνων.

Ερχονται αλλαγές στα σούπερ μάρκετ: Στήνουν ράφια για τους 30άρηδες
Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του, έχει μεγαλώσει με το ρητό «Αν δεν δουλέψεις, δεν θα φας», ενώ όπως έχει σημειώσει μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να βασίζεται οικονομικά στο «χαρτζιλίκι» που παίρνει από τη γυναίκα του.

 Πότε έρχεται στην Ελλάδα
Η εταιρεία αναμένεται να έρθει στη χώρα μας έως το 2024. Ήδη, αναζητεί τους κατάλληλους χώρους για να στεγάσει τα καταστήματά της, τα οποία θα λειτουργήσουν υπό την εποπτεία της Pepco Ευρώπης και τα οποία θα κινούνται στην έως τώρα πεπατημένη της εταιρείας, πουλώντας είδη ρουχισμού και διακόσμησης σε χαμηλές τιμές.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos