Φρίκη στον Βόλο: Έπεσε νεκρή και την κατασπάραξε το σκυλί πίτμπουλ που είχε

18 Ιανουαρίου 2020 16:02

Σοκ προκαλεί το περιστατικό που εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου στον Βόλο, όταν σκύλος ράτσας πίτμπουλ, έκοψε κομμάτια από το πρόσωπο και τον λαιμό της ιδιοκτήτριάς του, όταν αντιλήφθηκε πως εκείνη είχε πεθάνει!


Η γυναίκα φαίνεται οτι αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα, και έπεσε νεκρή στην κουζίνα του σπιτιού, την ώρα που ο σύζυγός της απουσίαζε.

Μόλις επέστρεψε στην οικία του εντόπισε τη γυναίκα του πεσμένη στο πάτωμα και τον σκύλο του, ράτσας πίτμπουλ, να είναι από πάνω της και να την δαγκώνει. Η γυναίκα έφερε δαγκώματα στο κεφάλι και στον λαιμό και αίματα σε πολλά σημεία του κορμιού της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο σκύλος, μόλις κατάλαβε οτι η γυναίκα ήταν νεκρή όρμησε επάνω της και την δάγκωσε με μανία, καταφέροντάς της νέα τραύματα.

Σε κατάσταση πανικού ο σύζυγος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου, έφτασε στο σημείο, όπου διαπίστωσαν τον θάνατο της άτυχης γυναίκας.

eleftherostypos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos