Με ένα σμπάρο τρία BIOTONICS!

12 Φεβρουαρίου 2020 17:34

Μόνο με 23,10 ευρώ!

Τονωθείτε ποιοτικά και οικονομικά!

Τρία εξαιρετικά συμπληρώματα διατροφής μεμόνο 23,10 ευρώ, τα οποία θα βρείτε μόνο στο φαρμακείο σας!

Ζητήστε από το φαρμακοποιό σας το MULTITONICτην πολυβιταμίνη με τα 33 αγνά θρεπτικά συστατικά που καλύπτουν μεγάλο εύρος των λειτουργιών του οργανισμού και ταυτόχρονα ζητήστε την Βιταμίνη Β12 1000mcgμαζί με την Βιταμίνη C 500mgτων BIOTONICSώστε να δώσετε ενέργειαστον οργανισμό και να θωρακίσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.
Ο παραγωγός

Τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής παρασκευάζονται από την Ελληνική Εταιρία Φυσικών Συμπληρωμάτων ΔιατροφήςAmhes,με τα πιο αγνά θρεπτικά συστατικά σε συνθήκες GMP / ISO 9001 / ISO 22000
Καινοτομία!Τα BIOTONICSκυκλοφορούν μόνο στα φυσικά φαρμακεία, δίνοντας σας την ευκαιρία να έχετε την συμβουλή του Φαρμακοποιού σας και ταυτόχρονα απαλλάσσοντας σας από αναμονές και επιπλέον κόστη μεταφοράς/αντικαταβολής, χωρίς να ταλαιπωρείται το προϊόν από πιθανές κακές συνθήκες μεταφοράς

Αν ο φαρμακοποιός σας δεν τα έχει ήδη στο ράφι του, ζητήστε του να σας τα προμηθεύσει από την φαρμακαποθήκη του, ακόμη και με αυτό τον τρόπο σε λίγες ώρες θα τα έχετε στα χέρια σας.
Ακόμη να γίνετε BIOTONICS?

Δείτε περισσότερα www.bio-tonics.com

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos