ΠΟΛΙΤΙΚΗ (2619)

Κατά 8,8 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση ψήφου, σε δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του Star.

Μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατά της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείο Εργασίας και της διοίκησης του ΕΦΚΑ κατέθεσε το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων για τις εκκρεμείς συντάξεις και εφάπαξ που ανέρχονται σε 180.000.

«Μέχρι το 2021 η είσπραξη και το ύψος του ΕΝΦΙΑ θα καθορίζεται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση» εξήγγειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ ενώ συμπλήρωσε ότι η μείωση του ΕΝΦΙΑ θα είναι της τάξεως του 30%.

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε ό,τι αφορά την ακύρωση των μειώσεων στις συντάξεις, σε συνέντευξή του στη «Ναυτεμπορική».

Εκπλήξεις δεν είχε το πακέτο των ελαφρύνσεων που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός, ενώ κρατήθηκαν ιδιαιτέρως χαμηλά οι τόνοι στο θέμα των συντάξεων.

Ελικόπτερα, drones, 67 διμοιρίες «ελαφρών» και «σκληρών» ΜΑΤ και 5500 αστυνομικοί συμπληρώνουν το «παζλ» των πρωτοφανών μέτρων ασφαλείας - Δείτε ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοι

Έσπασαν ρεκόρ οι αυξήσεις φόρων επί ΣΥΡΙΖΑ - Ελλάδα η μοναδική χώρα που κατάφερε να επιβάλλει τόσους μεγάλους φόρους, ενώ είχε την μικρότερη (μηδενική) ανάπτυξη - Δείτε την αναλυτική έκθεση του ΟΟΣΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

mykonos sem