Εκαναν... δωρεά το γυμναστήριο!

05 Αυγούστου 2013 11:51

Στα «παλιά λημέρια» επέστρεψε το ΠΑΣΟΚ, καθώς ολοκληρώθηκε η μετακόμιση από την Ιπποκράτους στο ιστορικό (και κατά πολύ φθηνότερο, αφού το ενοίκιο είναι γύρω στις 5.000 ευρώ) κτίριο της Χαριλάου Τρικούπη 50...

Μετακόμιση χωρίς κόστος

Η μετακόμιση έγινε σταδιακά, αθόρυβα και -κυρίως- ανέξοδα! Υπάλληλοι και στελέχη φορτώθηκαν τα υπάρχοντά τους και τα κουβάλησαν, ως άλλοι εθελοντές, από το ένα κτίριο στο άλλο, αφού, στις δύσκολες εποχές που ζούμε, δεν περισσεύουν χρήματα για μίσθωση μεταφορικών εταιρειών κ.ο.κ.

Nα μην ξεχάσουμε να σημειώσουμε ότι το πολυθρύλητο γυμναστήριο που λειτουργούσε επί ημερών Γιώργου Παπανδρέου στην Ιπποκράτους, δεν... μετακόμισε τελικά στη Χαριλάου Τρικούπη. Μάλιστα, παίρνοντας μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα γυμναστικής στο Εθνικό Iδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων. Νέα ηγεσία γαρ, νέα ήθη...

Στον τρίτο ο Λαλιώτης

Κατά τα λοιπά, το κτίριο της Χαριλάου Τρικούπη είναι λιγότερο άνετο και βολικό από εκείνο της Ιπποκράτους, από πλευράς χώρων, αν και οι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ είναι λιγότεροι πλέον. Το γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου βρίσκεται στον έκτο όροφο. Στον πέμπτο εγκαταστάθηκε ο γραμματέας της ΚΠΕ Νίκος Ανδρουλάκης και στον τέταρτο ο γενικός διευθυντής Νίκος Σαλαγιάννης.

«Σταθερή δύναμη» και στην Ιπποκράτους και στη Χαριλάου Τρικούπη παραμένει ο Κώστας Λαλιώτης, το γραφείο του οποίου βρίσκεται στον τρίτο όροφο. Στον δεύτερο εγκαταστάθηκαν τα μέλη της επιτροπής παρακολούθησης του κυβερνητικού έργου (Κουτρουμάνης, Πρωτόπαπας κ.ά.) και στον πρώτο η ομάδα της επικοινωνίας (Καρύδης, Κωνσταντινόπουλος κ.ά.).

Σταθερή δύναμη

«Σταθερή δύναμη», τόσο στην Ιπποκράτους όσο και στη Χαριλάου Τρικούπη, παραμένει και ο Γιώργος Πριονάς, ο οποίος εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια στο τμήμα τεχνικών υπηρεσιών του ΠΑΣΟΚ. Εκείνος ανέλαβε και εκτέλεσε με επιτυχία το τεχνικό κομμάτι της μετακόμισης - από τα ηλεκτρολογικά μέχρι τη μεταφορά των τηλεφωνικών γραμμών κ.ο.κ.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos