Προσγείωση - «θρίλερ» στις Βρυξέλλες για Σταϊκούρα, Λοβέρδο, Χαρδαλιά και Γιαννάκου

16 Φεβρουαρίου 2020 21:15

Στιγμές αγωνίας κατά την προσγείωσή τους στις Βρυξέλλες έζησαν ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Νίκος Χαρδαλιάς και η Μαριέτα Γιαννάκου.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, το αεροσκάφος -στο οποίο επέβαινε και ο Μάριος Κάτσης του ΣΥΡΙΖΑ- πραγματοποιούσε πτήση της AEGEAN από Αθήνα προς Βρυξέλλες.

Κατά την προσγείωση στις Βρυξέλλες, ισχυροί πλευρικοί άνεμοι «χτύπησαν» και ταρακούνησαν το αεροσκάφος, με συνέπεια ο πιλότος να εγκαταλείψει τη διαδικασία προσγείωσης και να το σηκώσει ξανά στον αέρα.
Λίγη ώρα αργότερα, και με τους επιβάτες να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι, το αεροσκάφος προσγειώθηκε κανονικά στις Βρυξέλλες. Οπως ανέφεραν επιβάτες στο iefimerida.gr, επρόκειτο για μια ιδιαίτερα ταραγμένη προσγείωση, δίχως όμως τελικά να κινδυνεύσουν.

Τόσο το πλήρωμα, όσο και εκπρόσωπος του αεροδρομίου στις Βρυξέλλες ενημέρωσαν τους επιβάτες ότι λόγω των καιρικών συνθηκών αντιμετώπισαν και άλλες πτήσεις το ίδιο πρόβλημα, κατά την προσγείωσή τους.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos