Ένα μαγευτικό «Ταξίδι του Έρωτα» χάρισε ο Γιάννης Πάριος σε συναυλία του στο Βεάκειο (Βίντεο)

13 Ιουλίου 2019 14:27

Στιγμές μαγευτικές έζησαν όσοι βρέθηκαν στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο στον Πειραιά το βράδυ της Τρίτης 9 Ιουλίου. Εκεί το κατάμεστο από κόσμο θέατρο δονήθηκε από μουσικές ερωτικές νότες και στίχους γεμάτους από τα τρυφερότερα ανθρώπινα συναισθήματα ερμηνευμένα από τη μοναδική φωνή του μεγαλύτερου Έλληνα τροβαδούρου του έρωτα, του Γιάννη Πάριου.

Η συναυλία του σπουδαίου τραγουδιστή που εδώ και 45 χρόνια το όνομά του έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες τραγουδιστικές επιτυχίες που υμνούν το έρωτα, καθήλωσε το πολυπληθές κοινό που παρακολούθησε εκστασιασμένο τη συναυλία που δεν θα μπορούσε να έχει άλλο τίτλο από αυτό που ήταν πραγματικά, δηλαδή «Ταξίδι του Έρωτα»!





Μελωδίες αγαπημένες και αθάνατες πλημμύρισαν τη βραδιά και ο αγαπημένος καλλιτέχνης καταχειροκροτήθηκε από τον πολύ κόσμο που είχε την ευκαιρία να τον ακούσει ζωντανά σε μια από τις ωραιότερες συναυλιακές στιγμές του.
Η επόμενη συναυλία του είναι προγραμματισμένη για τις 13 Ιουλίου.


Και επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι μην παραλείψετε μια βόλτα από την όμορφη περιοχή της Καστέλλας και φυσικά τον top προορισμό ιταλικής κουζίνας.
Η Ιταλική trattoria «Τony Bonanno» θα σας ταξιδέψει σε ένα σκηνικό βγαλμένο από κινηματογραφικό πλατό ή από την «little» Italy της Νέας Υόρκης.

Ο διάκοσμος μιας άλλης εποχής σε συνδυασμό με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό και το άψογο σέρβις θα σας προετοιμάσουν για ένα όμορφο γευστικό ταξίδι στις περιοχές της Κάτω Ιταλίας, τη Σικελία, το Παλέρμο και τη Νάπολη.
Ο εξωτερικός χώρος με θέα το γραφικό μικρολίμανο θα απογειώσει τις γευστικές συγκινήσεις του ουρανίσκου σε μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη γεύσεις, εικόνες και αρώματα.

H trattoria Tony Bonanno προτείνεται και απο τον οδηγό Michelin.

Tony Bonanno
Παπαναστασίου 63 (πρώην Βασ. Παύλου), Καστέλλα
Tηλ: 2104111901

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos