Πρεμιέρα έκανε η πολυσυζητημένη παράσταση Ωνάσης: Τα θέλω όλα

19 Οκτωβρίου 2019 20:15

Οι Θεατρικές Σκηνές υπογράφουν ακόμα μια μεγάλη επιτυχία και ο θεατρικός παραγωγός Γιάννης Κεντ, είναι σίγουρος για την επιτυχία της παράστασης.


Η πρεμιέρα της παράστασης «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Παλλάς. Όλη η κοσμική Αθήνα έδωσε το παρών και φυσικά οι πρωταγωνιστές του έργου εξέπληξαν με τις ερμηνείες τους. Το έργο υπογράφει και σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής και πραγματεύεται τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση, ο οποίος αποτέλεσε και αποτελεί μέχρι σήμερα σημείο αναφοράς του επιχειρείν ενώ έζησε ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

 

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης, σε μία πολυτάραχη σε όλα τα επίπεδα επαγγελματική και προσωπική πορεία, συγκρούστηκε με τα μεγαλύτερα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της εποχής, και ταυτόχρονα συνδέθηκε και σημάδεψε τις εμβληματικότερες και διασημότερες γυναίκες της εποχής, όπως την Τίνα Λιβανού (Ευγενία Δημητροπούλου), την Τζάκι Κένεντι (Δήμητρα Ματσούκα) και την Μαρία Κάλλας (Κατερίνα Παπουτσάκη).

Οι Θεατρικές Σκηνές υπογράφουν ακόμα μια μεγάλη επιτυχία και ο θεατρικός παραγωγός Γιάννης Κεντ, είναι σίγουρος για την επιτυχία της παράστασης.

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς
Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη
Μουσική: Κωστής Μαραβέγιας
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Παύλος Σαχπεκίδης
Φωτογραφίες: Γιώργος Καβαλλιεράκης

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Σταμάτης Φασουλής
Δήμητρα Ματσούκα
Κατερίνα Παπουτσάκη
Μέμος Μπεγνής
Ευγενία Δημητροπούλου
Αγησίλαος Μικελάτος

ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ:
Γιάννης Αθητάκης
Μανώλης Γεραπετρίτης
Δημήτρης Γκοτσόπουλος
Δημήτρης Καραμπέτσης
Τατιάνα Μελίδου
Δέσποινα Πολυκανδρίτου
Ελένη Ρουσσινού
Τζένη Σκαρλάτου
Νίκος Σταυρακούδης
Κοραλία Τσόγκα
Κώστας Φαλελάκης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos