Βραδιά βράβευσης για την Ιατρό Παρή Ράπτη & την δημοσιογράφο Σεμίνα Διγενή από τον Ε.Ο.Π.Ε.

10 Δεκεμβρίου 2019 23:44

Δύο σημαντικές προσωπικότητες, δύο ξεχωριστές γυναίκες που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο της Ιατρικής και της Δημοσιογραφίας βράβευσε ο Ελληνικός Οργανισμός Πολιτικών Επιστημόνων.


Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, σε μια ειδική τελετή που διοργανώθηκε στην Αθηναϊκή Λέσχη, ο Πρόεδρός του ΕΟΠΕ κ. Συμεών Σιδηρόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο τίμησαν την ιατρό και Επίτιμο Μέλος του ΕΟΠΕ, Δρ. Παρή Ράπτη για την προσφορά της στην ιατρική επιστήμη, το κοινωνικό της έργο και τη διεθνή δραστηριότητά της σε θέματα πολιτισμού, καθώς και την προσφορά της στην ενίσχυση του έργου του ΕΟΠΕ και τη δημοσιογράφο, συγγραφέα και ραδιοφωνική παραγωγό του Real fm κα Σεμίνα Διγενή, για τη συνολική πορεία και το πλούσιο έργο της στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, σημαντικοί εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού, του νομικού και επιστημονικού κόσμου μεταξύ των οποίων και οι Αθ. Βοζίκης. Αντ. Αλεβίζος, Φ. Χατζηφώτης, Αλ. και Ν. Δήμα, Μ. Σούλη, Αθ. Δαβέτας, Γ. Παπαδόπουλος.
Από το πολιτικό χώρο το παρόν έδωσαν οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ, κ. Κώστας Παπαδάκης και κ. Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, κ. Παύλος Χρηστίδης.

Τη βραδιά της βράβευσης τίμησαν με την παρουσία τους από τον χώρο των media , μεταξύ άλλων ο Διευθυντής του ΕΘΝΟΣ κ. Νούλης Χατζηδημητρίου, οι διευθύντριες επικοινωνίας του STAR Λόλα Νταιφά και του SKAI Δώρα Γιαννακάκη, ο Νίκος Μωραίτης, διευθυντής του Μεντα fm, Ανδρέας Ροδίτης (ΕΡΤ), Παναγιώτης Φύτρας (ΚΑΝΑΛΙ 1 ΠΕΙΡΑΙΑ), Μελπομένη Μαραγκίδου (VICE com- ANTENΝA), Κορύνα Μαντάγαρη (REAL NEWS), Σταυρούλα Κεντιέ (BRAINCO), Ντίνα Καρρά – Πηγή Περσιάδου (ONLYTHEATER), Έλσα Παπαιωάννου (ΟΝΕ) και η ραδιοφωνική παραγωγός Σαπφώ Ματσιώρη.

Από τον καλλιτεχνικό χώρο παρευρέθησαν μεταξύ άλλων και οι συγγραφείς Χρήστος Χωμενίδης και Παναγιώτης Μέντης, ο ποιητής Πάνος Νιαβής, η ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα, ο ιδιοκτήτης των εκδόσεων «ΚΑΚΤΟΣ» Γιάννης Λεβέντης, οι θεατρικοί παραγωγοί Νινέτα και Ντέζυ Λεμπέση και Ανδροκλής Δεληολάνης. Από τη σημαντική αυτή βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι σκηνοθέτες Τάκης Τζαμαργιάς και Κίρκη Κάραλη αλλά και οι σημαντικοί εκπρόσωποι του θεάτρου και της τηλεόρασης, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Ηρώ Μουκίου, Μιχάλης Μανιάτης , Ελενη Γερασιμίδου ,Γωγώ Μπρέμπου, Νίκος Πουρσανίδης, Δημήτρης Αλεξανδρής, Αλίνα Κωτσοβούλου, Αντώνης Ξένος και Γεράσιμος Σκαφίδας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΠΕ εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του ΕΟΠΕ, κ. Σιδηρόπουλος, τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ., κ. Δημήτριο Κρήτα και το Μέλος του Δ.Σ., κ. Αντώνιο Γκούρλια. Παρευρέθηκαν η κεντρική Ταμίας του ΕΟΠΕ, κα Ελισάβετ Μουνδρουλέα, η υπεύθυνη Βορείου Τομέα, κα Σουζάνα Χατζηβασιλείου και τα μέλη, Λευκοθέα Χόντου και Μυρτώ Σαπουνά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos