Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 - Psts.gr

Μετά τη γνωριμία με το σύγχρονο πρόσωπο της παριανής οινοποιίας που επιφύλαξε για τον κόσμο η πρώτη μέρα της εκδήλωσης «Οινικές Διαδρομές Παρίων», σειρά είχε η αυθεντική επαφή με τη γνήσια αμπελουργική παράδοση της Πάρου!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αυξημένη κατά 7,50% εμφανίζεται η κίνηση στο αεροδρόμιο Πάρου τον Αύγουστο που μόλις μας πέρασε συγκριτικά με τον Αύγουστο του 2018, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του Κρατικού Αερολιμένα Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή της Υπάτης όταν Λαμιώτισσα η οποία βρισκόταν στο πατρικό της (στην Υπάτη) και πραγματοποιούσε εργασίες, έχασε την ζωή της μετά από θανάσιμη πτώση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδήλωση βράβευσης των διακριθέντων αθλητών και αθλητικών συλλόγων της Πάρου της αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» στην Παροικία.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Την 03-09-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 34χρονος αλλοδαπός ο οποίος ασκούσε υπαίθριο εμπόριο βιομηχανικών προϊόντων χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής. Τα είδη παρεμπορίου κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός ολοκλήρωσε ένα κύκλο επισκέψεων σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, στην Κύπρο, το Παρίσι και το Βερολίνο, σημειώνοντας ότι όλες έγιναν σε εξαιρετικό κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φθινοπωρινή, σε καινούργιο χώρο στην καρδιά της Αθήνας, η Art Athina, η μεγαλύτερη ετήσια εικαστική διοργάνωση στην Ελλάδα, για 24η χρονιά παραμένει πιστή στο ραντεβού της με το φιλότεχνο κοινό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την διαγραφή του Θεόδωρου Γιάνναρου αποφάσισε η ΝΔ μετά την ρατσιστική επίθεση που εξαπέλυσε το μέλος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, κατά πρόσφυγα, χαρακτηρίζοντας τον «μαϊμού».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτροπιασμό προκαλεί το περιστατικό κακοποίησης ζώου που έγινε πριν από μερικές μέρες στην Σόνκγχλα της Ταϊλάνδης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την περασμένη σεζόν απολαύσαμε την Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από το ριάλιτι μόδας «Μy Style Rocks» ενώ παράλληλα έκανε και θέατρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos