Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2019 - Psts.gr
Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2019 23:27

Έτσι θα βάλετε τα παιδιά σας στη θέση τους

Υπάρχει μία λέξη που μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τη χειραγώγηση που επιχειρούν να σας κάνουν τα έφηβα ή ενήλικα παιδιά σας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η φόλα πετάχτηκε σε παιδική χαρά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τη μία το «φασαριόζικο» περιβάλλον ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου. Κι από την άλλη, η γαλήνη ενός δάσους. Μπορούν να συνδυαστούν; Στο μυαλό του Κλάους Λίτμαν, ναι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για την ισχυρή εντολή που δόθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη μίλησε ο Χρήστος Σταϊκούρας, υπογραμμίζοντας πως οι πολίτες θέλουν να επαναφέρει τη χώρα σε κανονικότητα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πόσο ωφελούνται μισθωτοί, συνταξιούχοι και ελεύθεροι επαγγελματίες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βλάβη σημειώθηκε σε αγωγό υδροδότησης στην Παροικία στο ύψος της περιοχής του Ναυτικού Ομίλου Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ν. Νάξου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV'' Ν. Νάξου 64, 77χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., βραδινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Τ/Χ ''SUPER JET'' Ν.Π. 10325, ότι ενώ εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από ν. Σίφνο για λιμένα Πειραιά (πλήρες δρομολόγιο Μύκονος – Νάξος – Πάρος – Κουφονήσι – Αμοργός – Θήρα – Φολέγανδρο – Μήλος – Σίφνος – Πειραιάς), διαπιστώθηκε βλάβη στην αριστερή εξωτερική κύρια μηχανή του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο δημοφιλής τραγουδιστής απαθανατίστηκε σε πλαζ του νησιού να κάνει το μπάνιο του, ενώ ο φωτογραφικός φακός δεν τον απαθανάτισε μόνο, αλλά με μια ξανθιά κοπέλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αρχές εξετάζουν τα συμπτώματα που σχετίζονται με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και περιλαμβάνουν πόνο στο στήθος, δύσπνοια και έμετο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos