Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 - Psts.gr

Αναδείχτηκε μετά από κλήρωση, ο μεγάλος τυχερός του Διαγωνισμού που κερδίζει δώρο ένα 4ημερο στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 17/01/2020 και 23-24/01/2020 η διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής θα παρουσιάσει το στρατηγικό και επιχειρηματικό της πλάνο σε υποψήφιους επενδυτές που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον προς τον μέτοχο και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς με αφορμή τις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, η ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020», της Πράξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, θα περπατήσουμε και θα κόψουμε την βασιλόπιτα μας. Σε μία μέτριας δυσκολίας κυκλική πεζοπορική διαδρομή στην καταπράσινη φύση της Πάρου, διασχίζοντας τις κοιλάδες γύρω από τον Πρόδρομο και τις Λεύκες, περνώντας από τη ρεματιά και την πηγή στο Αυκλάκι οπου και θα κόψουμε την βασιλόπιτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, την πρώτη Δευτέρα του Φεβρουαρίου (03/02), το Mega θα αρχίσει και πάλι να εκπέμπει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα άμεσα βήματα εφαρμογής της «Συνθήκης Macolin» για την αντιμετώπιση των προσυνεννοημένων αγώνων, η οποία κυρώθηκε προ διμήνου από τη Βουλή, παρουσίασε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τα στατιστικά στοιχεία της ΥΠΑ για την κίνηση των αεροδρομίων το δωδεκάμηνο Ιανουαρίου- Δεκεμβρίου του 2019 προκύπτει άνοδος στην αεροπορική κίνηση της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 10/01/2020, σε διαδοχικές συναντήσεις στο Υπουργείο Υγείας με τον Υφυπουργό κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη και στην ΔΥΠΕ με τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστο Ροϊλό και τον Υποδιοικητή κ. Περικλή Αλεβίζο, βρέθηκε ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος όπου και είχε την ευκαιρία να

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Nίκος Συρμαλένιος συνυπέγραψε μαζί με άλλους 45 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων Κοινοβουλευτικού Ελέγχου προς το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναφέροντας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 21:17

Ορκίστηκαν Μηταράκης και Κουμουτσάκος

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου προστίθεται στο κυβερνητικό σχήμα, με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ας σημειωθεί ότι το εν λόγω υπουργείο είχε καταργηθεί μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, ως «αχρείαστο».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos