Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2020 - Psts.gr

Η μοναδική κάτοικος της Κινάρου, κυρία Ρηνιώ, εντοπίστηκε. Να σημειωθεί πως εδώ και ημερές δεν είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά της, κάτι που είχε δημιουργήσει αγωνία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία της επιβατικής κίνησης στο λιμάνι Παροικίας της τελευταίας 15ετίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα 105,4 δισεκατομμύρια ευρώ μειώθηκε το ληξιπρόθεσμο χρέος στην εφορία τον μήνα Νοέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ. Ωστόσο τα στοιχεία δείχνουν πως αυξήθηκε ο αριθμός των οφειλετών, ενώ έγιναν νέες κατασχέσεις σε 9.379 φορολογούμενους το Νοέμβριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eίναι εκείνο το μαγαζί που συνδύασε το urban style μαζί με την άνευ όρων διασκέδαση του clubbing.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις 21:45, στο Liberty Stadium, η Σουόνσι υποδέχεται την Τσάρλτον, στον αγώνα που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής στην Championship.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 01-01-2020 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 27χρονος αλλοδαπός ο οποίος αφαίρεσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας χωρίς άδεια ικανότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά το ένατο τζακ ποτ που σημειώθηκε στην τελευταία κλήρωση του Τζόκερ, το ποσό μοιράζει το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ εκτοξεύτηκε στα 8,4 εκατομμύρια ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H κακοκαιρία έφερε προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο λιμάνι του Ηρακλείου προσέκρουσε, κατά τη διαδικασία πρόσδεσης, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο blue Horizon.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ντυμένα στα «λευκά» παραμένουν για πέμπτη ημέρα τα Βίλια Αττικής, με τα χιόνια να δημιουργούν αρκετά προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos