Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2020 - Psts.gr

«Ανέβηκε» το βράδυ της Πέμπτης στην επίσημη ιστοσελίδα της μεγάλης αμερικανικής εφημερίδας - Νωρίτερα, ο Τραμπ δήλωνε ότι υποψιάζεται κατάρριψη από πύραυλο, που οφείλεται σε σφάλμα - Τριντό:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε νωρίς το βράδυ είναι σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή στα Εξάρχεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ [αριθμός κλήρωσης 2086] και ο νικητής της πρώτης κατηγορίας θα πάρει τουλάχιστον 800.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Κυριακή 5/1 το μεσημέρι είχε να αγκυροβολήσει πλοίο στο λιμάνι της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γνωστό ότι το psts.gr καταγράφει χρόνια τώρα τον παλμό της επικαιρότητας στο νησί της Πάρου και αποτελεί το μοναδικό μέσο ενημέρωσης του νησιού που αποτελεί πρωτογενή πηγή για όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά sites και τους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διπλωματική πρωτοβουλία για αποκλιμάκωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων αναλαμβάνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, δύο ημέρες μετά την συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο Τραμπ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνω από έξι δεκαετίες κυριαρχεί στη σκηνή με την ερμηνεία, το πάθος και την εκφραστικότητά της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα τεχνικά κλιμάκια του ΑΔΜΗΕ μετέβησαν σήμερα στην Άνδρο και επιδιόρθωσαν στις 3:30 το μεσημέρι, μετά από επισταμένες προσπάθειες, τη βλάβη που υπέστη τη Δευτέρα 6/1 το Εναέριο Σύστημα Μεταφοράς του νησιού σε δύο σημεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τον Ρουμάνο Υπουργό Αθλητισμού και Νεότητας, Stroe Ionut, συναντήθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, επί τη ευκαιρία της παρουσίας του στη Λοζάνη για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η παιδική σκηνή του ανακαινισμένου «Πολυχώρου Αυλαία», παρουσιάζει το νέο έτος με χαρά, αγάπη και πολύ σεβασμό προς τα παιδιά, το παραμύθι της Έλενας Λιάτου (εκπαιδευτικός, συγγραφέας) «Το δάσος της αγάπης», σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του Χάρη Γεωργιάδη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos