ΚΟΣΜΟΣ (7406)

Προβλήματα αντιμετωπίζουν χρήστες του Instagram που προσπαθούν να συνδεθούν τις τελευταίες ώρες στην πλατφόρμα του κοινωνικού δικτύου.

Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων μόλυνσης από κορωνοϊό στην Τσεχία αυξάνεται, με περισσότερα από 3.000 περιστατικά μόλυνσης, σε μία ημέρα.

Εξακολουθεί να υπάρχει ισχυρή σύσταση για εργασία από το σπίτι λόγω κορωνοϊού, δήλωσε σήμερα η Γαλλίδα υπουργός Εργασίας, Ελιζαμπέτ Μπορν.

Προβλήματα εντοπίζονται εδώ και λίγη ώρα στο Facebook.

Η υπόθεση της κατανομής των προσφύγων από τη Μόρια βρίσκεται στο επίκεντρο του γερμανικού Τύπου, αναδεικνύοντας τις προκλήσεις για την Ευρώπη, αλλά και τη στάση που θα επιδείξει το Βερολίνο.

Αυστραλοί ερευνητές δηλώνουν έτοιμοι να δοκιμάσουν το Gennaris bionic vision system σε ανθρώπους - Μέσα στην επόμενη 10ετία αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην ανθρωπότητα

Τη στήριξη και την αλληλεγγύη σε Ελλάδα και Κύπρο με αφορμή την τουρκική προκλητικότητα εξέφρασε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν τονίζοντας πως η Άγκυρα δεν μπορεί να εκφοβίζει τους γείτονες της.

O κυκλώνας «Σάλι» εξελίχθηκε σήμερα σε κυκλώνα κατηγορίας δύο, με ισχυρότατους ανέμους στη διάρκεια της νύχτας, και έπληξε τις νοτιοανατολικές ΗΠΑ.

Viral έχει γίνει στη Γαλλία ένα βίντεο με έναν κύκνο που… επιτίθεται σε μια γυναίκα και της... βάζει σωστά τη μάσκα!

Με τις μάσκες προσώπου να είναι από τα αποτελεσματικότερα μέσα που διαθέτουμε προς το παρόν για την αναχαίτιση της διασποράς του νέου κορωνοϊού, πολλές εταιρείες βάλθηκαν να κατασκευάσουν τις δικές τους με το λογότυπό τους κι η Apple ήταν η τελευταία που μπήκε σ’ αυτήν την κούρσα.

Στις 21 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα μαθήματα στα ελληνικά σχολεία της Αιγύπτου: στο Αχιλλοπούλειο Δημοτικό Σχολείο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, το Γυμνάσιο Λύκειο της Αμπετείου Σχολής, το Τοσίτσαιο Δημοτικό Σχολείο και το Αβερώφειο Γυμνάσιο Λύκειο της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos