Ολλανδία: Οικογενειακή τραγωδία – Αστυνομικός σκότωσε τους δικούς του και αυτοκτόνησε

09 Σεπτεμβρίου 2019 21:48

Οικογενειακή τραγωδία στην Ολλανδία κοντά στο Ρότερνταμ. Αστυνομικός άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους. Ο ίδιος ο δράστης μετά την πράξη του έβαλε τέρμα στη ζωή του. Το τραγικό περιστατικό συνέβη μέσα σε σπίτι στην μικρή πόλη Ντόρντρεχτ.

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας ακόμη τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα περιστατικό με ένοπλο που συνέβη νωρίς σήμερα το βράδυ μέσα σε ένα σπίτι στην Ολλανδία, στην μικρή πόλη Ντόρντρεχτ, μετέδωσε το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP.

Η ολλανδική εφημερίδα de Telegraaf, που επικαλέστηκε πηγές που εμπλέκονται στις έρευνες, ανέφερε ότι ένας αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε μέλη της οικογένειας του, πριν αυτοκτονήσει.

Η αστυνομία δεν έχει σχολιάσει τα δημοσιεύματα.

Νωρίτερα οι αρχές είχαν αναφέρει ότι «πολλοί άνθρωποι» πυροβολήθηκαν σε ένα περιστατικό με ένοπλο. Στο σημείο έχουν σπεύσει περιπολικά, ασθενοφόρα και ελικόπτερα της αστυνομίας και η περιοχή έχει αποκλειστεί.

newsit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos