Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017 - Psts.gr

Με το χειρότερο τρόπο καλωσόρισε η Ελλάδα, ένα ζευγάρι τουριστών απο την Γαλλία που είχαν προορισμό την Σύρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το καλοκαίρι μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι η τριχόπτωση γίνεται πιο έντονη αλλά αυτό δεν πρέπει να σας ανησυχεί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκατοντάδες μαθητές πήραν μέρος στην μεγάλη εκδήλωση για το Περιβάλλον που οργάνωσε και φέτος η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο EUROPA 2 να κοσμεί το λιμάνι ξεκίνησε το καλοκαίρι στη Νάξο...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Πάρου θέλει να συγχαρεί όλους τους αθλητές, τους χορηγούς και υποστηρικτές του 3ου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Πάρου –Αντιπάρου (PABL – Paros Antiparow Baskeball League) για την επιτυχημένη διοργάνωση και τη μεγάλη συμμετοχή.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Μεγάλη κίνηση παρατηρείται σήμερα Παρασκευή 2 Ιουνίου στο λιμάνι της Παροικίας, καθώς είναι η πρώτη μέρα του τριημέρου του Αγ. Πνεύματος και λογικά η πιο «δραστήρια» όσον αφορά στις αφίξεις επισκεπτών!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος Όραμα Ελπίδας και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου, προσκαλούν τις παριανές και τους παριανούς σε εκδηλώσεις ενημέρωσης και εγγραφής νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 μ.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017 15:34

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 06/06/2017 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Χατζημάρκος: «Αυτοί που έχουν επιλέξει να ζούνε πάνω σ’ αυτά τα βράχια, θα αντέξουν»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos